Úvodný klip na svadobné video? Čo myslíte?

mňa by zaujímalo akú scénku aspoň približne budete alebo ste mali na vašom svadobnom videu. nechcem kopirovat len ja neviem nie som " v duši" herečka a mám pocit, žeby to nakoniec vyzeralo veľmi afektovane a neprirodzene :-) napriek tomu ma kameraman presviedča aby sme si to premysleli. tak robím takú anketku na úvodné klipy na sv. videá po prípade ak ste ich nechceli alebo nechcete akú máte namiesto toho alternatívu - fotky z detstav a oboch partnerov už spolu alebo ešte niečo iné????
Odpovedať
My budeme mať na úvod fotky z detstva a nejakú spoločnú a za tým kratučké video v parku, kde každý pojdeme z jednej strany, stretneme sa a pojdeme na hojdačky. Ešte uvažujeme nad tým, že by sme došli na bicykloch, vzhľadom na to, že radi bicyklujeme. A počas videa by bežali titulky: Réžia - Život, V hlavných úlohách: Katka a Michal, Scenár: Láska.... Atď. S tými titulkami sme si ešte nie tak istí. Uvidíme.
Odpovedať
Profilova fotka
Gatar, môžem sa opýtať, koho budete mať kameramana? My sme nad týmto ešte vôbec neuvažovali a zrejme je najvyšší čas. Na úvod chceme určite fotky, ale čo potom???
Odpovedať
Profilova fotka
Nase video zacina animaciou tociacich sa obrucok v takej,akoby hmle, potom to toho pride z boku fotoalbum,ktory sa otvori a zacnu sa prelinat fotky z detstva mojho a manzelovho a potom nase spolocne fotky. Album sa nakoniec zavrie, odide z obrazu a potom nasleduje zaciatok videa, do hudby postrihane obliekanie manzela do obleku a mna do sv. siat a potom uz odobierka a atd., klasika.
Odpovedať
Video mám robí Bechný.
Odpovedať
ahojte baby,ja som chcela pôvodne na začiatok nášho svadobného DVD niečo napr.z dovolenky pri mori.Ale to by sme museli dať kameramanovi naše DVD a musel by to ešte zostrihať a to je veľa roboty - a drahé.Druhá možnosť,ktorú nám ponúkol kameraman bolo ísť natočiť niečo do mesta.Požičal nám jedno svadobné DVD,kde sme si mohli pozrieť niečo podobné. ;-) Ale veľmi sa mi to nepáčilo.Bolo to také - suché :-| .Kameraman povedal,že to nebol jeho nápad ,ale tých dvoch ,,dotyčných,,.Tiež sa mu to veľmi nepáčilo. Takže nakoniec sme sa s priateľom dohodli,že začiatok DVD bude klasicky začínať našimi fotkami(keďže by sme si museli ešte priplatiť,ak by sme chceli mať aj niečo iné na začiatku,lebo by musel ísť ,,pracovať,, aj iný deň - nielen ten svadobný ]-( ).Lepšie povedané na začiatok dáva kameraman niečo ako XY firma uvádza film SVADBA.A potom je tam také odpočítavanie 8,7,6,........1 .Potom tam budú naše fotky z detstva,najprv moje,potom priateľove a potom naše spoločné.Tak tam budú ešte fotky zo svadby,keďže máme aj fotografa z tej istej firmy :-D Väčšina ľudí má takýto začiatok.Myslím s tými fotkami. Stretla sa niektorá z vás s niečím iným?ak áno,môžte napísať Vaše postrehy pre inšpiráciu ;-) Ďakujem krásne za Vaše nápady.Môžte pridať aj nejaké piesne. ;-)
Odpovedať
ahojky, teda ja som uplne proti tejto "dobrej" zabehnutej klasike, my mame na zaciatku nieco netradicne,tiez sa bude tocit niekde vonku v prirode, ale obidvaja budeme hovorit o nasom prvom stretnuti, co si myslime o laske, manzelstve a detoch- kazdy tak dvomi tromi vetami- s kameramanom som dohodnuta, ze to vhodne zostriha / aby to nebolo na zaciatok pridlhe/, a vsetko co natocil da do jednej zvlast kapitoly. podmaz tam bude nejaka instrumentalna skladba, a potom uz bude klasika pokracovat, ale toto sa mi zda naozaj osobne a nieco ine, a viem si to predstavit- tesim sa na teno´to neobvykly zaciatok, tak dufam, ze som niekoho inspirovala
Odpovedať
My sme prave vcera natácali uvodný klip....u nás v zámockom parku.....a kedze nemusim tie klipy kde sa snubenci len celý cas bozkávau...tak sme zobrali násho kokrika.....a ponali sme to akoze ja ho vencim a potom mi utiekol za drahý....no a potom sme sa bláznili a vencili spolu...a bude k tomu pesnica zo SHREKA :-D
Odpovedať
luculka:to je pekné :-D škoda,že mi nemáma hafana :-D
Odpovedať
Profilova fotka
My mame na svadobnom DVD aj uvodny videoklip a vacsina ludi hovori, ze je to najlepsia cast DVD. Nasleduje hned po fotkach z detstva a spolocnych fotkach a kameraman nas natacal pred sobasom, v miestach, kde sme sa aj fotili a kde sme mali nakoniec aj svadobny obrad a cele to malo byt akoze prechadzka (vlastne sme ani nevedeli, kedy nas natacal, bolo to vsetko nejako pomimo popri tom foteni a tak je to vsetko velmi prirodzene a ani sme nemuseli hrat). Boli sme tam aj s nasimi krstniatkami - dvojrocnou slecnou a osemrocnym chlapcom, ktori to brali ako vrcholnu zabavu a riadne vyvadzali a kameraman to cele spravil tak, ze akoze tie deti sme my dvaja, ked sme boli mali a vzdy to strihol z deciek (samozrejme v ciernobielej verzii) na nas dvoch. Natoceny mame aj "unos" na bicykli - ja v svadobnych satach sedim "na stangli" stareho bickyla bez brzd a nahodny pocerny spoluobcan ma vezie bohviekam a moj drahy nas nahana :-) A pocas celeho klipu znie skladba Boli sme raz milovani od Haberu...
Odpovedať
maťa, ten nápad sa mi veľmi páči, kameraman súhlasil? či dokonca on sám navrhol? je to totiž v pohode nápad, má niektorá ešte nejaký nápadčok?
Odpovedať
Profilova fotka
My sme mali uvod len z fotiek, nechceli sme nic dlhsie (kameraman nam sice ukazoval dake uvodne videoklipy a tzv. "rande", ale vyzeralo to prilis gycovo, nic take ako spomina lyrra), ale je to velmi pekne a potom na konci mame retrospektivny videoklip, kde je v skratke asi 6-7 minut cela svadba a ten klip je krasny.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 1 roku
baby máte ešte nejaké nápady na úvod? to čo určite NECHCEME sú FOTKY... páčilo by sa mi niečo ako "náhodné zábery z predsvadobnej prípravy vo svadobný deň" alebo niečo podobné s vhodným hudobným podmazom...
Odpovedať
Článok sa načítava...
Diskusia pokračuje po 2 rokoch
aj ja zhanam cosi ine ako je rande a foto..... martina1979 - velmi dobry napad, zaujimave :)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?