Svadobný kameraman Milan Maluniak. Boli ste spokojný?

Profilova fotka
Ahojte, mala niektora z vas alebo vasich blizkych na svadbe kameramana Milana Maluniaka zo Senkvic? Boli ste spokojne?
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj Petuliatko! Na tvoju otázku ti môžem odpovedať nie ako nevesta, ale nevesta čakateľka, ktorá si tohto kameramana vybrala a iného nechcem za žiadnu cenu. Tohoto kameramana mala moja budúca švagrinka. Je naozaj perfektný, video je dokonalé, nie je mu čo vytknúť. Ale určite to závisí aj od vkusu. Predtým ako si ho ,,švagrinka" vybrala jej požičal aj DVD s jeho prácou. Určite stojí za to a pri tej cene. Videla som aj DVD od iných kameramanov, ktorý stáli tak isto alebo dokonca viac a na Video Milan sa to nechytalo ani zďaleka. Je to veľmi sympatický chlapík a spolupráca s ním je naozaj perfektná. Dúfam, že som ti aspoň trochu pomohla a prajem príjemné prípravy bez stresu a krásnu vysnívanú svadbu. Saška
Odpovedať
Profilova fotka
ešte niečo: Na jeho stránke si môžeš pozrieť aj jeho ukážky. Je tam aj ukážka zo svadby mojej ,,švagrinky" a to posledná označená ako Spomienky.
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj Alex, videla som tie ukazky, najviac sa mi pacila ta posledna :) Vies ako sa vola ta pesnicka, ktora hra v ich ukazke? Dakujem
Odpovedať
Profilova fotka
Vôbec nie. Aj my sme pátrali. Nikto si nevie spomenúť :-( No hádam to niekedy vypátrame.
Odpovedať
Profilova fotka
Tak musím sa pridať k reakcii, No ozaj to sme my na tej posledne ukážke.... :-) A musím Milana iba pochváliť, tak krásnu spomienku na náš svadobný deň, by nám asi nik neurobil., som nadmieru spokojná ozajstná profesionality... :-) . Vážne nenám naneho žiadne pripomienky, iba chvály..... Je to super chlapííííík..... A Alex - Saška zlatá aj vy musíte mať jeho, tak to začni vybavovať......papa :-D Natalka :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj natalka, tak teraz som uz uplne rozhodnuta, ze ako kameramana chcem Milana. Prosim ta, ty nevies kto spieva tu pesnicku vo vasom klipe, viem ze tam spievaju: Baby, Ilove you you want me... Velmi sa mi paci a velmi by som ju chcela. ň Ak ju niekto ma, prosim poslite mi ju... Dakujem velmi pekne
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj Petuliatko. :-) :-) Tak to som ozaj rada že ste sa rozhodli pre Milana, ver mi že budete nadmieru spokojný, fakt....a do spoločného života vám prajem veľa veľa štastia, zdravia, lasky a mnoho zdravých detičiek.... :-N Tá pesnička sa aj mne páči, no neviem ako sa volá, veď potom povedz jemu, že tam chcete túto, s ním sa dá dohodnút. Ešte nám čakal aj po svadba na fotky zo svadobnej cesty a tie nám na DVD doplnil, tak tam máme z detstva, spoločné chvíle a nakoniec svadobnú cestu,.... :-D Ahoj N. a potom daj vedieť ako ste dopadli.....pa :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Natalka neboj na všetkom sa pracuje... Čoskoro budeme švagrinky ;-) A ty mi budeš ešte pomáhať s veľa vecami okolo svadbičky, tak sa priprav. :-D
Odpovedať
Profilova fotka
natalka a vy ste si ho kolko mesiacov pred svadbou objednali? Myslis, ze je pre mna este skoro objednat kameramana?
Odpovedať
Profilova fotka
No my sme sa brali v auguste a objednavali sme ho vo februari alebo marci, už presne neviem, no myslim si že tak pol roka dopredu to bolo, no vo vašom prípade to podla mna nieje ani teraz skoro, lebo som pocula, že už je vraj obsadený na júl, tak sa mu skús ozvať...... :-N A jednu radu ti dám, stretnite sa s ním obidvaja, lebo stretala som sa s ním len ja aj s Alex a potom keď prišiel natáčať domov vo svadobný deň môjho manželíka, tak bol z kamerama troška nervózny, lebo sa nepoznali :-( ..... ale inak Milan ho dosť dobre zabavil, takže potom to už bolo OK.... :-)
Odpovedať
Profilova fotka
ahojte. pridam sa k tejto teme, nakolko i my sme si uz rezrvovali Milana. Je to naozaj velmi prijemnucky panko. moj bratranec ho mal taktiez na svadbe, i z jeho svadby je uvedena ukazka na Milanovej stranke. videla som jeho pracu a velmi sa nam pacila. dokonca nam poslal aj ukazkove dvd. Mame svadbu az na september, ale uz sme si ho radsej rezervovali ;-) . istota je istota.
Odpovedať
Profilova fotka
Aj my sme si ho uz rezervovali a vraj mal po nas aj dalsich zaujemcov na nas termin. Rychlo sme mu zaplatili zalohu a "je nas" 8-)
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
aj my sme mu uz dali zalohu. nech je teda uz nas na nas termin. ;-) minuly tyzden mi dokonca poslal cd s jeho pracou. potesilo nas to.
Odpovedať
Profilova fotka
čaute holky, aj ho máme zarezervovaného. Je to fajn človiečik, tešíme sa na spoluprácu s ním.
Odpovedať
Profilova fotka
Baby, zabudla som sa spytat Milana, ci aj foti... Neviete mi povedat? Lebo poznam aj takych kameramanov, ktori aj fotia..
Odpovedať
Profilova fotka
myslim ze len kameruje. keby fotil, tak by ti to urcite povedal.
Odpovedať
Profilova fotka
Pokiaľ viem, tak nefotí.
Odpovedať
Profilova fotka
vidím júnovky, že všetky nás bude točiť Milan. Už sa veľmi s priateľom tešíme na jeho prácu :-)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 3 rokoch
Profilova fotka
baby mali ste ho niektora teraz?
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?