Svadobné video

Profilova fotka
Ahojte, poraďte dobrého kameramana na svadbu :) chceli by sme aj zábery s dronom, viete o niekom kto to vie spraviť a je z okolia Levíc? Ďakujem :)
Odpovedať
Profilova fotka
@ruzenka85 Poslal som IP:)
Odpovedať
@ruzenka85 natáčanie s dronom je na SK zakázané, musí mať licenciu a bezpečnostnú previerku NBÚ čo nikto nemá. Skôr by som pozerala na spracovanie videa, aké zábery, či to vôbec vie robiť. Pár záberov zo vzduchu ti waw video nespraví.
Odpovedať
Profilova fotka
@marcelka11111 nakrucanie s dronom nie je na SK zakazane. tato tema nie je pravne na debatu o dvoch vetach. pravdou vsak je, ze pri komercnom vyuzivani zaberov z dronu treba mat licenciu z leteckeho uradu. rovnako suhlasim aj s tvojim tvrdenim, ze par zaberov zo vzduchu waw video nespravi, pokial zbytok videa je kompozicne a strihovo priemerny.
Odpovedať
@denkyvideo kamerovanie svadby za peniaze JE komerčné využívanie. Kto zaplatí prípadnú pokutu? Ja by som to neriskovala navyše mi to príde už všedné všetko sa okuká a za mňa radšej 10 pekných záberov na zemi ako 1 zo vduchu s rizikom pokuty.
Odpovedať
Profilova fotka
@marcelka11111 ze nakrucanie svadby JE komercne vyuzivanie dronu som nepoprel. a aby si sa ty ako osoba snimana dronom bala, ze budes platit za to nejaku pokutu je smiesne.
Odpovedať
Profilova fotka
Letecké zábery sú predovšetkým na obohatenie svadobného videa , tak ako pri našom svadobnom úvodnom klipe : https://vimeo.com/103551188 :-) :-D
Odpovedať
@videostudiojarka ale aj na obohatenie svadobneho videa treba licenciu, poistku, skusky. Btw lietat takto v rakusku je uplne na hlavu, ale co clovek nespravi pre telecke klise zabery co tu boli uz 50x.
Odpovedať
Profilova fotka
@slavka121212 :-) Je to váš názor , neberieme vám ho ;-) Letecké zábery ale nerobíme , no vždy sa nájde niekto , kto ich spraví a niekto , kto ich zaplatí . :-D
Odpovedať
Profilova fotka
mne je to úplne jedno či je to klišé - veľa svadobných vecí je okukaných a klišé a aj tak sa robia :) myslím si, že je to vec každého páru čo chce na svadbe a čo nie.... ja hľadám kvalitné video ale chceme určite aj zábery z hora a ako som videla vo viacerých videách, nie je problém ich spraviť :)
Odpovedať
@ruzenka85 klise veci sa na svadbe robia to je svata pravda, ale lietat bez povolenia kvoli tomu, ze to nevesta chce, to si vyzaduje riadnu odvahu, branit sa tym "ved my nelietame", my sme si len niekoho objednali ,nas nic do toho, ze nema skusky a povolenia, to je vrchol amaterizmu. Pripadnu pokutu niekolko tisic euro zaplati nevesta. Na Slovensku ti nikto legalne zabery zo vzduchu vo svadobnom videu nespravi, ponukne ti ich 90% kameramanov len aby mali daku robutu. A ak nejakym zazrakom uz bude mat o rok v septembri niekto platnu licenciu, tak to nebude za 50-100€ ;-(
Odpovedať
Profilova fotka
Dobrý deň, poslala som Vám IP. Ďakujem S pozdravom
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?