Poznáte štúdio s názvom video Šarment?

Sú od Sabinova a pán kameraman sa volá myslím Peter Šimčák, ak máte niekto s nimi hoci aké skúsenosti, prosím podeľte sa so mnou, neviem či ich zarezervovať alebo nie, aj sa mi páčia aj si nie som istá veľmi. Ďakujem pekne :)
Odpovedať
ahoj majocka, ak je to ešte aktuálne- odpovedám na tvoj príspevok- skúsenosti s pánom Peťom Šimčíkom máme- video šarment. Je perfektný, perfektná komunikácia, spolupráca - s videom aj s fotkami sme boli max spokojní.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 rokoch
Dobrý deň, bohužiaľ ja mám s nimi zlú skúsenosť. Začnem asi tým, že konečne po 4 mesiacoch ked sme dostali fotky a video som plakala. Video natočené z jedného miesta, ziadne efekty, vôbec nepostrihané, niektoré momenty, kt.tam vobec nemali byť tam boli a to už bolo cez čiaru. Bolo vidno že sa im nad tým nechcelo sedieť. Ďalej je to suma, ktorá pri prevzatí bola oveľa vyššia ako podpísaná zmluva, dôvod: tu sme potrebovali ešte toto, tu s ato natiahlo, tu toto a tu toto.... Cena abolutne nezodpovedala kvalite. Dalej fotky su v katastrofálnej kvalite moj brat z mobilu mi narobil lepsie. Prehováraju Vas ze bude fotit aj kamerovat jeden clovek ze maju nato masiny, ktore to dokazu a potom vysledok je ako z nokie3310.....zas sklamanie neuveritelne. Zistili sme ze svadba bola fotená fotákom za 300 eur..... moj mobil stál viac. Bohuzial maju toho vela, oni su traja, beru svadby kolko sa da a nemaju nato techniku, a nie vsetci to vedia robit. Cize moja skusenost nieje dobra a neodporúčam.
Odpovedať
Profilova fotka
A aký to bol foťák ten za tých 300 eur, celkom by ma to zaujímalo.
Odpovedať
@mariaaria Tipujem že ten Tvoj mobil stál viac ako celý Šarment. Až na to že drahý mobil máš na 2 roky a foto video na celý život. Ale pri výbere foto video bola hlavným kritériom cena že? Pri výbere mobilu si už na cenu ako hlavné kritérium nepozerala a asi si s ním aj spokojná. Veď si len dostala toľko čo si si zaplatila, zaujímavé že mobil za 100€ nechceš lebo chceš kvalitný a rada si za to zaplatíš.
Odpovedať
Pisala som ze brat mi robil fotky z mobilu, ktore boli v lepsej kvalite. To aky ma on mobil je jeho vec ked si nato zarobil. Ja som si myslela ze za sumu 1100 eur bude vsteko profesionalne. Avsak opak je pravdou. Je to dost vysoka suma cize nemyslim si zeby som za pozadovanu kvpalitu mala platit este viac u niekoho ineho, pretoze ten niekto iny robi pod tuto cenu a lepsie, oni patria medzi najdrahsich praveze...... bohuzial moja chyba ze som naletela na pekne fotky na facebooku a realita je uplne ina.....A ked uz pana fotografa nenapadlo vypnut zvuk spušte ked fotil a kameroval naraz a cely cas pocut pri foteni spust, a neprecistil si objektiv a video cele je flakate, o čom to potom svedči??????.......Moj nazor=Moja skúsenosť. Kto mal snimi dobru skusenost neberiem mu to, moja bola zlá. Bohužial. Je to spomienka na cely zivot a pre fotografa a kameramana je to velka vyzva nieco take spracovat aby boli vsetci spokojní. Cize tu zlyhala profesionalita ktorou sa prezentuju.
Odpovedať
@mariaaria Fotil a kameroval naraz? Viac netreba dodať... :-D
Odpovedať
@mariaaria nic v zlom ale toto je len a len tvoja chyba. Ja ked idem niekomu dat 1100€ tak si sakra poriadne zistim vsetko, hlavne aku ma dotycny pracu. Myslim celu pracu, nie len par najvydarenejsich fotiek a klipov na facebooku. Pise sa tu o tom stale, ze vzdy treba pozriet aspon 2-3 cele svadby, cize vsetky fotky a cele videa z realnych svadieb az potom mozes mat predstavu ze co za svoje peniaze mozes ocakavat. Kolko celych videi si od nic videla? Mozno to robia uplne bezne tak ako to opisujes a chyba to je len pre teba, pre nich je to normalne. A mimochodom ich praca nie je vobec hodna 1100€, ale to je zase na inu debatu. Proste si dalsia co naletela. Doveruj ale preveruj ;-)
Odpovedať
@slavka121212 Hlavné je že za liter dostala video aj foto no... cena je dôležitá.
Odpovedať
Profilova fotka
nedá mi nereagovať.. @mariaaria ako sa vraví, za dobrotu, na žobrotu.. Je mi ľúto, že sa ti toto stalo a hlavne si nerob nič z týchto trápnych a útočných príspevkov. Najväčší borci sú tu tí, ktorí majú prázdny profil a nechystajú žiadnu svadbu, iba tu útočia na každého, kto sa slušne ozve a nevedia pritom nič.. Tu už aby sa človek bál povedať svoj názor a skúsenosť, lebo nakoniec aj tak z neho tí najväčší anonymi urobia blbca, lebo majú potrebu si masírovať ego.. Zakladateľka témy sa pýtala na skúsenosti a mariaaria jej svoju napísala.. neviem načo tie útočné reakcie okolo..
Odpovedať
Profilova fotka
Kým neuvidíme fotografie a video je celá táto diskusia mlátením prázdnej slamy.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?