Poraďte kameramana a fotografa do Trnavy

Profilova fotka
Dobrý večer viete mi poradiť niekto dobrého fotografa a kameramana ? Svadbu máme 21.6.2014 v Trnave. Poprosím kontakty a aj ceny .Dakujeeem :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@misinka0203 Dobrý večer, ponúkame Vám naše služby. Kónkretne dávame do pozornosti kompletný balík - Kameraman a Fotograf. Sme zohraný tím, Viac sa dozviete na našej stránke. Študio KAMA.
Odpovedať
fotografka Danka Pivovarciova z Trnavy, super krasne fotky za vybornu cenu.
Odpovedať
pekny den - ponukam aj svoje foto sluzby :)
Odpovedať
Profilova fotka
Dobry den, dovolte, aby som Vam ponukol svoje sluzby. Moja firma je na trhu 15 rokov a mame bohaté skusenosti v oblasti svadobnej fotografie a svadobneho videa. Moje posobenie je v ramci celeho Slovenska aj celej Europy. Pozrite si, prosim, našu web stránku. Prajem Vam pekny den. Palo Kalivoda
Odpovedať
Profilova fotka
Našou hlavnou oblasťou je svadobná fotografia, v ktorej sme za netradičné miesta na fotenie a za bláznivé nápady. Pozrite si naše fotogalérie a ak sa Vám bude páčiť naša práca a budete mať záujem o naše služby, tak nám napíšte alebo zavolajte a my Vám vypracujeme cenovú ponuku podľa Vašich požiadaviek.
Odpovedať
Profilova fotka
dobrý deň, termín mám zatial volný, ak sa vám moja práca páči stačí ma kontaktovať :)
Odpovedať
Profilova fotka
Dobrý deň, veľmi rada Vám ponúknem naše foto a video služby. Spolupracujeme aj s inými firmami a ľuďmi. V prípade Vášho záujmu sa budeme na Vás tešiť! :) S pozdravom
Odpovedať
Profilova fotka
;-) Dobrý večer, Rád Vám ponúkam naše kompletné služby na Váš svadobný deň. S pozdravom
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?