Peter Baran Ružomberok MBvideoprodukcia. Mate skusenost??

Ahojte baby sme uz 8 mesiacov po svadbe. Petra Barana z rk ako kameramana sme si vybrali preto ze ponukal super sluzby vo vyssej kvalite videli sme par videi ale nie od nasich znamych a tak sme si ho rezervovali. Nechcel ani zalohu ani sme nic nepodpisovali kedze my sme z kk on z rk tak sme sa len telefonicky kontaktovali.na svadbe bol mily ostal dokonca skoro az do.piatej rana bol ochotny aj vsetko . Najprv nam tvrdil ze dvd bude tak o 3-4mesiace no od januara mu volame stale a jeho odpoved je ze chvilocku chvilocku uz mam z toho nervu bo co chvila mam aj termin porodu. Odvtedy sme boli na dvoch svadbach a kamosky uz dvdcka davno maju a ja sa bojim ze nas nejak odzubal ako nevzal zatial ani cemt ale fest sa bojim ze to omylom vymazal.a teraz nebudeme mat nic. Co si vy o tom myslite? Cakala niektora na dvd tak dlho? Poznate ho? Dakujem za rady a info.
Odpovedať
pozdravujem, myslím si, že sa nemusíte báť, moja kamarátka ho mala tiež na svadbe ako kameramana a video dostala asi po roku....ten chlapík má strašne veľa práce a vyzerá to tak že nestíha, ale určite video bude, len ktovie kedy :)
Odpovedať
pokial vam dviha telefony a komunikuje tak by som sa neobavala :)
Odpovedať
meggyinka tiez sme ho mali a dojmy a dohody s nim presne to iste co hovoris. P. Baran vyzeral ako seriozny panko, tiez nam tvrdil, ze video bude spracovane do 3 mesiacov, no po niekolkych telefonickych kontaktoch tvrdil, ze to sme sa urcite zle rozumeli, ze nie do 3 mesiacov ale od 3 takze kludne to moze byt aj ktovie kedy podla tohto tvrdenia. My budeme mat uz rok po svadbe a myslim, ze skor porodim ako sa dockam videa. Zaujimave pritom ale je, ze nie su pre neho motivujuce peniaze, pretože sme sa uz dohodli na zlavach a zrazkach z ceny pokial nedodrzi nie termin ale terminy dodania. No a pokial ma strasne vela prace p. kameraman, tak by si mal urcit priority, pretoze toto nie je cesta k spokojnemu zakaznikovi. Kvalitnych kamaramanov a s dobrymi technikami je vela takze uz len kvoli dlzke dodania by som druhykrat volila uz niekoho ineho. Stale verim, ze ak nam aj video da, ze bude v ocakavanej kvalite, ale neodporucam ho vobec.
Odpovedať
Ahojte skoro som sa rozplakala z toho čo tu píšete. My už čakáme 5 mesiacov. Dúfam dievčatá, že ste sa dočkali a, že sa dočkám aj ja. Prosím potešte ma a napíšte mi, že máte video v poriadku :/
Odpovedať
Profilova fotka
Baby nemyslel roky ...
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?