MG Production z Topoľčian

Profilova fotka
Vie mi tu prosím niekto poradiť, či MG Production z Topolčian ešte fungujú? Za celý týždeň som sa im nevedela dovolať a na mail neodpovedajú :-| Chceme ich na foto aj video, máte s nimi niekto skúsenosť? Ďakujem za každú odpoveď :)
Odpovedať
Ahoj.. my ich budeme mať na svadbe v máji, a v pohode som sa s nimi skontaktovala.. ty s nimi máš nejaké skúsenosti prosím?
Odpovedať
@petko_sonka Ahoj.. my ich budeme mať na svadbe v máji, a v pohode som sa s nimi skontaktovala.. ty s nimi máš nejaké skúsenosti prosím?
Odpovedať
Profilova fotka
aaaaaaaaaaaaa :D to si ty, ktorá mi vyfúkla termín? :D ja asi odpadnem, aká náhoda! :-D Nemám s nimi skúsenosti, takže v tomto neporadím, ja som si to s nimi aj tak rozmyslela, lebo sa mi až tak veľmi nepáčia ich fotografie, a to som pôvodne chcela využiť ich super cenu za foto a video. Tak dúfam, že budeš spokojná a všetko vyjde ;-)
Odpovedať
@petko_sonka a vy máte tiež 31. mája svadbu :D? vieš čo, my ich máme iba ako kameramanov... Fotografa už sme mali medzi tým druhého. A video vizerá byt fajn a cena tiež .. a už ste našli kameramana? :) Kde máte svadbu? :)
Odpovedať
Profilova fotka
hej hej :D no my sme si už medzitým zajednali foto a video z BB. Svadba bude (asi) v PN :) Chceli sme to v jednej dedine v kulturáku, ale tak sme to brali na istotku až sme nakoniec pri zajednávaní zistili, že tam budú mať MDD 8-( , takže to dáme asi do Piešťan. A vy kde máte? :-)
Odpovedať
@petko_sonka ahaa a kolko vás víjdu? to máte teda od ďaleka .. :) MY mame v Partizánskom a hostina pri prievidzi nitrianskom rudne :)
Odpovedať
Profilova fotka
cca 700 ...je to 200 km - ozaj dosť, ale páčia sa nám a tá cena je stále okej :) Najprv sme aj rozmýšlali či nám nestačí len fotograf, ale naši začali zamudrovať, že čo by potom raz naše deti pozerali keby sme nemali natočenú svadbu :D
Odpovedať
fuuha to je ozaj daleko... verim ze aj z blizsia by ste nasli... ale tak hlavne ze ste spokojní.. mna víjde dokopy kameraman plus footograf 600 takže to máte v pohode podla mna.
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
Profilova fotka
@kule2 to su zle skusenosti, ale na druhej strane, aj oni musia vediet ze na dvd vo fullHD, pripadne HD kvalite video vo vysokej kvalite nedaju, jednoducho sa tam nezmesti. Bud USB, alebo HDD, alebo pripadne Blueray disc.
Odpovedať
My môžme Mg production iba odporúčiť, boli sme veľmi spokojní, ani s komunikáciou sme nemali problém a boli ústretoví.
Odpovedať
Článok sa načítava...
su to obycajni hajzli.... v zivote by som ich nechcela stale len klamu a nezdvihaju telefony ze do mesiaca bude dvd a ziadne nemame a svadba bola v septembri.... nezdvihaju telefony neodpisuje na sms..... NEVOLAJTE SI MGPRODUCTION !!!
Odpovedať
@bibkak SI MALA STASTIE nas ojebavaju kazdy bozi den
Odpovedať
Profilova fotka
@kvetka231 pozerala som že fotky už máte, si s nimi nespokojná že sa tak vyjadruješ na adresu kameramana a fotografa?
Odpovedať
kvetka231 ty si akosi protirečíš, veď ich odporúčaš a teraz vo fóre neodporúčaš tak ako to teda je???????
Odpovedať
Kameraman je klamar...nezdviha tel.iba po 3 hod.napise sms ze donesie do roboty...nedonesie....ze donesie domov...nedonesie....fotograf je super bez problemov dal do tyzdna fotky
Odpovedať
Profilova fotka
oni nepracujú ako tím?ja som bola s nimi na jednej svadbe- vtedy len tocili, ja som fotila a spravali sa velmi profesionalne a slusne, ja odovzddavam foto po viac ako mesiaci a este sa nikto nestazoval...
Odpovedať
@kvetka231 no pekne, dobre vediet :-/
Odpovedať
@zahrica oni su dvaja...ale objednat si mozete aj osamote... mne nejde o cas kolko to trva...ale o princip...ked napisem ze mam u seba uz vam ho nesiem a viac sa neozve...neodpisuje a nezviha...kazdy den nova a nova vyhovorka...a zvlasne je ze po nas co mali svadby uz vsetci dvd majuu od nich
Odpovedať
Profilova fotka
fu, to je veľmi zlé! spoj sa s fotografom, keď sú tím musí vedieť aj on čo je vo veci
Odpovedať
NEVOLAJTE si MG production, robili nam video ale stale nie je hotove, nevieme sa im dovolat, neodpisuju na maily.. Otrasny pristup, este som sa s takym nestratla.. :-( Urcite NEODPORUCAM ich sluzby!!!! ]-( cele zle.. :-(
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 9 mesiacoch
Profilova fotka
zeny mame ich zajednanych ale zacinam mat obavy...
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?