Kameraman na svadbu zo Žiliny a okolia

Ahojte vedeli by ste mi prosím poradiť nejakého dobrého kameramana/ku za prijateľnú cenu zo Žiliny a okolia. Vopred ďakujem za Vaše odpovede. 😊😊😊
Odpovedať
Profilova fotka
@beatrissis aký máte termín?
Odpovedať
Profilova fotka
My sme mali super chlapíka a profesionála - Kameraman Frank, je kúsok od ZA. Skús pozrieť napr na YouTube jeho tvorbu. Fakt odporúčam, boli sme veľmi spokojní :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@beatrissis Pekný deň,rád budem Vašim Svadobným kameramanom . Žilina je veľmi blizko i na operatívne stretnutie :-) Viac info i na mojej web stránke . Pozdravujem, Milan
Odpovedať
Profilova fotka
@beatrissis Pekný deň. Ponuku som Vám poslal do IP
Odpovedať
Profilova fotka
Prosím ozrejmite nám pojem prijateľná cena. Ďakujem
Odpovedať
Chcela som sa po-informovať aká je priemerná cena kameramana na svadbu. Nakoľko si myslím, že medzi kameramanmi a kvalitou ich práce a cenami je veľký rozdiel. Prijateľná cena mi príde do max 500€ za dlhšie video z celého dňa. Ale nakoľko mi osobne chceme len zostrih najdôležitejších momentov myslím si osobne, že cena by sa mala pohybovať o dosť nižšie ako 500€ Tak čo mi poradíte vy čo to už máte za sebou a máte s týmto lepšie skúsenosti :-) :-) :-) :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@beatrissis Nebudem rozpisovať čo zhotovenie takéhoto videa obnáša, pri troške námahy si to viete vo viacerých diskusiách na tomto fóre prečítať aj sama a možno Vás to ani nezaujíma. Každopádne tieto ceny, ktoré uvádzate nie sú ani zďaleka priemerné, sú to tie najnižšie a skutočný profesionál dlhodobo za takéto ceny točiť nemôže. Priemer je cca 800-900 Eur.
Odpovedať
Profilova fotka
@beatrissis Dovolim si Vam poradit ja, aspon povedat moj nazor. Kazde riesenie bude kompromis, cim nizsia cena tym viac kompromisov. Ocakavat co len klip (ale WOW) za cenu menej ako 500 eur je ako spoliehat sa na vyhru v Lotte. Prajem prijemne svadobne planovanie
Odpovedať
Profilova fotka
Zrejme naozaj nemá význam pôsobiť na tomto fóre. :-|
Odpovedať
Profilova fotka
@jilekproduction ano kvalita nie je ani na 3 mieste, ale zial vacsinou cena na 1... cest vynimkam :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@jilekproduction Netreba sa dať demotivovať. Na trhu je niekedy ťažké oddeliť zrno od pliev. Toto je portál pre budúce nevesty a je len na každej, ktoré informácie na týchto diskusiách sú pre ňu hodnotné a užitočné.
Odpovedať
Lenze nevedoma nevesta, ktora sa vydava prvy krat nema odkial vediet aka je priemerna cena profesionalneho kameramana v roku 2019. Chce dobreho kameramana za prijatelnu cenu, ale to tu chce predsa kazda :-D Taka kombinacia existuje iba v predstavach niektorych neviest. Realita je ale uplne ina, kazda to zisti az ked oslovi dvadsiatich dodavatelov a do oci jej neudrie cena 300-350€ ktoru ma zafixovanu vo svojich predstavach :-| Pripadne najde nejakeho amatera uja kameramana co z vyrobnej linky po nocnej ide rovno na svadbu aby si privyrobil a vytriezvenie zo sna pride az ked dostanene svoje vytuzene video. Kto chce si necha poradit a podla toho sa rozhodne a kto nechce nech sa ale potom nestazuje, ze video je otrasne, chce ho prerobit...ved skoro kazdy tyzden je tu nejaka zufala nevesta co je nestastna z videa... teda ak ho vobec dostala od tychto lacnych amaterov. Zadavatelka temy ma v tom jasno, mysli si, ze dlhsie video je za max.500€ a kedze chce iba zostrih (asi 5 minutovy klip) tak si mysli, ze by sa cena mala pohybovat o dost nizsie. Takze nejako okolo max. 250€, cize na urovni starejsieho co jej precita odobierku, uvedie hosti do kostola, donesie polievku a povie nejaku traposinu a potom sa naslope a ide domov :-D Sice nikto nevie ako vysoko ma nastavenu latku kvality, ale urcite to nebude ani priemerne ;-)
Odpovedať
Článok sa načítava...
Bohužiaľ nikto učený z neba nespadol :-D nakoľko som sa ešte nemala šancu vydávať sa a svadby u nás v rodine boli už dávnejšie a z kamarátok pôjdem ako prvá tak nemám šancu vedieť priemernú cenu :-D písala som sem kvôli rade a nie kvôli tomu aby ma niekto posudzoval aké mám priority alebo ako mám nastavenú latku kvality. Predsa len ak má niekto skúsenosti so svadbou mal by vedieť poradiť. A presne kvôli tomu som sem aj písala aby mi niekto skúsenejší poradil a povedal +- ako to funguje a nie aby si tu dvíhal ego. :-x :-x :-x Cenu som písala 500€ nakoľko viem, že tak nejak sme mali na stužkovej a video bolo skvelé lenže bohužiaľ pán má vtedy obsadený termín.
Odpovedať
Profilova fotka
Dobrý deň, písal som Vám správu.
Odpovedať
@beatrissis Preco reagujes iba na moj komentar a nie na rady PRO co ti tu komentuju? Ja viem, trafila som klinec po hlavicke :-D Porovnavas stuzkovu so svojou svadbou? Tak ozaj mas latku hlboko pod urovnou standardu, lebo toto sa porovnavat fakt neda :-p
Odpovedať
@beatrissis 500€ stálo svadobné video pred 10 rokmi. Odvedy sú ceny všetkých tovarov a služieb vyššie o 50-100% čiže logicky aj cena svadobného videa je vyššia. To je prirodzené. Rovnako sú odvtedy drahšie aj fotky, DJ atď. Zoženieš aj kameramana za 350-500€ ale ako písala slavka121212 bude to amatérčina a bude to risk že to nevyjde a budeš sklamaná. Určite to nebude video ako od profíka, bude to len viac alebo menej amatérsky záznam so všetkými neduhmi ktoré lacné video obnáša. Také videá končia po prvom pozretí a sklamaní v tom povestnom šuplíku ako to tu často nevesty píšu že v tom šuplíku ich lacné video aj skončilo. Chápem že mladomanželia s platom 500€ si nedovolia zaplatiť kvalitu ale to nie je chyba kameramana, to je problém podštandardného príjmu. Kvalitní tvorcovia sú na Slovensku video+klip od 800 do 1500€ a iba svadobný klip 500-800€ . Je to veľa? V zahraničí platia ľudia za takú istú prácu kameramanom 3-4 krát toľko.
Odpovedať
@slavka121212 Vieš čo rady som si vzala k srdcu a podľa toho hľadám a odpisujem na súkromné správy ;-) A neviem ako si môžeš dovoliť zaradiť moju latku pod úroveň štandardu, ktorú si usúdila z môjho videa zo stužkovej ktoré si ani nevidela :-D asi si to prirovnala k svojmu videu zo stužkovej a súdiš podľa toho :-D :-D A neporovnávam stužkovú so svadbou, len som povedala, že mojou jedinou skúsenosťou bol kameraman zo stužkovej tak som usudzovala svoj názor len podľa toho ;-)
Odpovedať
@realista A nie je to náhodou tak, že v zahraničí majú ľudia aj o dosť vyššie platy ? Myslím si, že nemôžeme porovnávať SR so zahraničím ;-) Tvoju radu s cenou videa, ale beriem k srdcu a ďakujem :-p .
Odpovedať
@beatrissis veď píšem že v zahraničí to stojí 3-4 toľko čo na Slovensku. Čiže na Slovensku je to primerané slovenským pomerom.
Odpovedať
V zahraničí vrátane nie je úplne bežné objednávať si foto a video ako u nás na celý deň, aj pre nich je to drahé, napríklad video čo stojí tu 800-1000€ tam stojí 2500-4000€. Zvykom je objednávať si foto a video len po začiatok zábavy lebo je to lacnejšie a dovtedy sa aj tak udeje všetko podstatné. Skôr neskôr tento trend príde aj k nám lebo nie každý má tradičnú svadbu s čepčením a folklórnym súborom ktoré chce mať tiež zachytené.
Odpovedať
Profilova fotka
Dobrý deň, termín máme volný. Ponúkame skúsený tím, profesionálnu techniku, dlhoročné skúseností. Viac sa dozviete na našej stránke. V ponuke aj alternatíva - Foto + video, v každom našom balíku cena zahŕňa aj záverečný videoklip / zostrih/. . V prípade záujmu nás neváhajte kontaktovať, rád odpoviem na vaše otázky. S pozdravom Martin Kavecký
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?