Kameraman na svadbu - Bratislava

Ahojte :) So snúbencom sa berieme 21.09.2019 a akurát sa začínam obzerať po kameramanoch. Ale všade vidím ceny okolo 1000 eur... Neviete mi poradiť slušného kameramana za dobrú cenu, resp. do 500 eur? Potrebujem mať pekne zachytený tento deň, žiadne koľajnice a podobne, ale nech to nie je amatérske. Viem, že je to ťažké skĺbiť, avšak dúfam, že sa niečo nájde... :-D
Odpovedať
@romivizi 1000€ je normalna cena za kvalitne profesionalne video, ked sa stretavas s touto cenou tak oslovujes presne tych ktorych robota sa ti asi paci. Zial zazraky tu necakaj, ze zozenies niekoho do 500€ s vysledkom ako za 1000€, ak ti niekto bude tvrdit, ze sa to da tak bud je slepy a rozdiel v kvalite nevidi, alebo ma dohodu s kameramanom, ze ho bude odporucat :-) Video aj fotky nie je totiz bezny spotrebny tovar ako navleky na stolicky :-) Najdolezitejsie je si od kazdeho vypytat komplet ukazky jeho tvorby, nie len klipy ktore vidis na nete. Dnes je normalne tieto cele videa pozerat cez net pekne z domu, nemusis vobec kameramanov oslovovat. Dalsia moznost ktora je v poslednej dobe oblubena a to k fotkam si dat spravit iba imidzovy klip kde bude vsetko zhrnute a to by si sa mozno zmestila do tej ceny. Stastny vyber a hlavne preveruj si kazdeho.
Odpovedať
@slavka121212 je mi jasné, že ak chcem špičkového kameramana je cena 1000 normálna. Ale ako píšem v mojom príspevku, stačí mi zlatý stred :-) A čuduj sa svetu, našla som za 550 nadpriemerne dobrého :) Každopádne ďakujem za radu ;)
Odpovedať
@romivizi ja sa necudujem, lacnejsie vzdy najdes, 550€ nie je do 500€ ;-) ale ok, hlavne, ze budes spokojna, ale to zistis az po svadbe :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Pekný deň, keby ste mali záujem tu je naša ponuka http://multivideo.sk/svadby.html
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?