Kameraman a fotograf pán Varhaník s manželkou

Hladam kameramana a fotografa najradsej by som bola ak by to boli manzelia. Mate skusenosti s manzelmi Varhanikovcami alebo mi prosim poradte inych za rozumnu cenu max 800Eur (za foto aj video).
Odpovedať
A preco preboha chces,aby to boli manzelia?? Co tak Zitnanski?:-D
Odpovedať
a nemozu to byt surodenci?? ja a moj brasko :) moj web najdete a bratov poslem v pripade zaujmu do mailu. cena spolu 650
Odpovedať
Ja som ich mala tento rok na svadbe a boli perfektni. Na natacanie mal kameraman (chvilami) akysi stativ na tele vyzeralo to zvlastne ale video potom fakt nemalo chybu. Adka Varhanikova nam spravila perfektne fotecky z celej svadby. Urcite odporucam.
Odpovedať
Ja ich mám zajednanych na budúci rok za 700eur. Videla som ich prácu natacali a fotili kamosku a výsledok bol perfektný.
Odpovedať
Profilova fotka
A nemôžu to byť kolegovia ?, ktorí pracujú spolu už viac než 20 rokov?. Video a foto pozrite si náš profil.
Odpovedať
@murinko60 Ona hľadá kamera + foto do 800 Eur, no Žitňanski už vraj berú 3000 Eur.
Odpovedať
Profilova fotka
@kaja122 spracujem Vam Vas den lacnejsie ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
@slavka121212 no tak to aby som poriadne zdrazil :-D
Odpovedať
Profilova fotka
@radkoslavko to by chcel každý ale najprv musí byť za Vami aj čosi seriózne vidieť ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
@karin7777 myslite za za 15 rokov tocenia som nic seriozne neurobil ? Ukazky na webe mam v nizkom rozliseni koli relativne pomalemu uploadu z domu, preto to konvertujem do SD
Odpovedať
Profilova fotka
ninkaninka96 Jednoznacne naj manzelia ktorych poznam su pan a pani zitnan... je to sice moja konkurencia ale oni su proste najlepsi a zatial som nevidel nikoho v SR kto by spravil krajsie video ako oni.
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
Radi by sme Vám ponúkli naše služby. Sme manželia, venujeme sa tejto práci na full-time. Našu prácu si môžete pozrieť na našej stránke ;-) V prípade záujmu nás neváhajte kedykoľvek kontaktovať akoukoľvek formou.
Odpovedať
Profilova fotka
@slavka121212 v tomto plne suhlasim, ale ako sa dostane do povedomia niekto, kto nema za sebou vplyvnych ludi, co mu urobia poriadnu reklamu a sam na reklamu nema, pritom ma talent a jednoducho ma na to, Ved zitnans** tu nebudu vecne :-D BTW: V nasej doline by si malokto dovolil zaplatit za svadobne video cez 1000e nie tak 3 x viac
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 6 mesiacoch
Aj my rozmyslame nad manzelmi Varhanikovcami, má s nimi niekto skusenosti?
Odpovedať
my sme si zajednali radkoslavka....pacili sa nam jeho videa a aj osobne stretnutie na mna urobilo dobry dojem. akoby sme boli stari znami. :)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?