Kameraman 3.9.2016 vychod - Sabinov, Lipany, Presov

Dobry den, prosim, ak mi viete niekto poradit kameramana na nasu svadbu 3.9.2016(okolie Presov,Sabinov), tak vam budem neskutocne vdacna ;) mam pocit, ze kazdy je uz na tento termin vybookovany :( dakujem!!
Odpovedať
Profilova fotka
Skus pozriet Ľubomír Šarišský ;) @dedeline
Odpovedať
Profilova fotka
skúste si pozrieť našu prácu ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
;-) Sme tu pre Vás! Zaslali sme Vám ponuku!
Odpovedať
Profilova fotka
@dedeline Dobry den , termin u nas prezatial dostupny. Nasu ukazku prace si viete pozriet na nasom webe pripadne podrobnejsie s moznostou akejkolvek finalnej svadby popozerat cele svadby u nas osobne. Tesim sa na Vas Foto Video WooW production ;-)
Odpovedať
Dobrý večer, pozrite si naše portfolio a kľudne napíšte :)
Odpovedať
Dobrý deň, pozrite si naše portfólio a pokojne nás kontaktujte. Zašleme Vám cenovú ponuku.
Odpovedať
Dobry den, mohli by ste mi do posty poslat vas cennik? dakujem
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
Skúste ešte Video Šarment, oni sú myslím priamo zo Sabinova :-)
Odpovedať
S videom Sarmet mam len tie nahrosie skusenosti. Dakujem velmi pekne ale o nich nemam uz najmensi zaujem...
Odpovedať
A môžem sa prosím spýtať prečo?? Lebo ja nad nimi rozmýšľam a nemám na nich veľa recenzií, tak sa neviem rozhodnúť.
Odpovedať
Nebyvam na vychode, tak som s panom volala, ci by bolo mozne, ze sa stretneme, ked pojdeme cez sviatky na vychod. Bol vtedy november. Pan Simcik ( tak sa tusim volal) mi povedal, ze samozrejme.. nie je problem. Rozpravali sme sa o konkretnych veciach, casoch, ponukal mi dron bla bla bla. Vraj su 3 kameramani, jeden je uz obsadeny, ale dalsi dvaja su volni. Tak k jednemu ma pripisal. Pridal si ma dokonca na fcb. Prisli sviatky, pisala som mu, ze kedy sa mozeme stretnut, odpovedal, ze uz ma moj termin obsadeny. Ked som sa pytala ako je to mozne, ved vravel, ze je v pohode sa stretnut cez vianoce, tak neodpovedal a na fcb si ma blokol. Chapem, ze niekto mohol dat zalohu skor ako ja. Ale hneva ma neserioznost, ktorou tento pan disponuje vo velkej miere. Kontakt na mna mal, mohol mi dat vediet, ze mu niekto moze dat zalohu rovno na ruku... a hlavne fakt, ze namiesto ospravedlnenia si ma blokol vela znaci. Som rada, ze to skoncilo takto, kedze vidim ze pan ma priority jasne dane. Momentalne som dohodnuta s babou, ktora je zo spisskej, vsetko sme riesili cez mail a jej videa sa mi pacia ;)
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
Dobry den, pozrite si nasu pracu. Ak sa Vam paci, kontaktujte nas a my Vam posleme cenovu ponuku. https://www.youtube.com/watch?v=7ATDZ...
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?