Hľadám niekoho, kto mi zostrihá svadobné video + spraví klip

Profilova fotka
Môj známy kameraman sa neosvedčil a svadobné video mi doručil nezostrihané, preto zháňam niekoho šikovného na zostrihanie svadobného videa a hlavne skráteného svadobného klipu. Kamerovalo sa dvoma kamerami, materiálu dúfam bude dosť. Uvítam, ak by som mohla zhliadnuť aj nejakú vašu predchádzajúcu tvorbu. Cenu si ponúknite. Som z TN, ale vy môžete byť od hocikiaľ, stačí mi elektronická komunikácia a doručenie zostrihaného materiálu do dvoch mesiacov. Ďakujem veľmi pekne za ponuky a pomoc.
Odpovedať
Profilova fotka
Dobrý deň. Skúste si pozrieť moju tvorbu na profile. Nesľubujem Vám, že Vám urobím to, čo dokážem zo svojho materiálu, nakoľko som nevidel materiál od daneho pána.
Odpovedať
Profilova fotka
o moj boze. ta ista pesnicka dokola. iba dufam, ze to bude citat co najviac neviest.
Odpovedať
Tomuto nerozumiem, nejako ste museli byt dobodnuti, nie? “Môj známy kameraman sa neosvedčil a svadobné video mi doručil nezostrihané“. Najlepsie ti zostriha video ta osoba ktora to aj tocila, myslim ale cloveka co ma prax vo svadobnom videu. Ak bol znamy len prilezitostny kameraman a svadbu ti isiel tocit len z nedostatku prace tak tam zazraky necakaj, moze mat aj 10 kamier, drona, ponorku, vzducholod nikdy to nebude ono. Ci je dostatok materialu nie je vobec podstatne, podstatne je ci je ten material kvalitne natoceny. Ak je to zle natocene ziadny strihac uz s tym nic neurobi. Ponuky urcite dostanes, lebo teraz su svadobni kameramani bez roboty ale ver mi, ze normalny clovek co si vazi sam seba a svoju robotu nikdy nebude strihat, upravovat, robit klip po niekom co si svoju robotu odflakol.
Odpovedať
Ony vôbec nechápu že nestačí to "natočiť a postrihať" aby z toho bolo WAAAW video a hlavne klip lebo o ten klip im všetkým ide Ony to berú tak že mala som objednaného elektrikára, ten ale svoju robotu nedokončil tak zháňam iného ktorý to po ňom dokončí. Chúďence vôbec nechápu že foto video nie je mechanická práca ako vysekať do steny drážku, zaviesť do nej kábel a namontovať zásuvku inak by nemohla napísať že "Uvítam, ak by som mohla zhliadnuť aj nejakú vašu predchádzajúcu tvorbu". Dievča zlaté akú tvorbu chceš vidieť ??? Tvorbu si si mala pýtať od toho čo ti to točil lebo ten druhý ak sa aj nájde čo si to zoberie na krk už môže pracovať len s tým čo ten prvý natočil. Ani Steven Spielberg už z toho nevytiahne viac ako je natočené leda že by ti v trikovom štúdiu v Hollywoode vyrobili úplne nové animované video :-D
Odpovedať
Profilova fotka
Páni - páni tá osoba hľadá pomoc a nie kritiku, stalo sa čo sa nemalo, ale už sa to neodstane !!! A to ako to malo alebo nemalo byť tej pani už teraz nepomôže! A žiaľ ani iným, pretože si od nás aj tak nedajú poradiť !
Odpovedať
Zboznujem odpovede niektorych premudrelych PRO. Ona potrebuje POMOC, nie KRITIKU.
Odpovedať
Profilova fotka
Dobrý deň, rád Vám to zostriham teraz toho máme menej kľudne mi napíšte sme z Trnavy.
Odpovedať
Profilova fotka
ale no tak, ved ted znamy to mozno urobil zadarmo, pripadne za "rozumnu" cenu. a nekup to kdyz je to tak levny :)
Odpovedať
Poslala som vam spravu s odkazmi na priklad uprav videa.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?