Hľadám kameramana a fotografa v Trebišove

Dobrý deň dámy, prosím Vás, súrne zháňam dobrého a kvalitného kameramana a fotografa na svadbu v Trebišove. Veľmi sa mi zídu Vaše odporúčania. Poznáte prácu, kvalitu, prístup a cenovú reláciu p. Majchera, p. Jíleka alebo p. Demjančíka a iných, ktorých nepoznám? Ak áno, prosím vyjadrite sa, je to súrne. Budem Vám vďačná za Vaše rady. :-)
Odpovedať
@terka296 ahoj my sme mali svadbu minuly rok v auguste a v tv sme nenasli ziadneho kameramana ktory by sa nam pacil, tak sme mali kameramana z Vt, vola sa Rado Cerula a bol fakt super...mame plno zaberov, fotky su krasne a fotil proste stale...vrelo ti ho odporucam....jeho pracu si mozes pozriet v mojom svadobnom albume alebo na jeho web stranke, pripadne ma aj ponuku tu v sekcii prfesionali...cennik a druhy balickov najdes na jeho webe cerula.sk, inak cestovne do 100km si neuctuje takze nebudes platit nic co sa tyka kameramana tak sme mali zbojovskeho starsieho, video pekne ale mali sme pred svadbou mense problemy lebo nam chcel poslat syna a to sme nechceli...inak vsetko v pohode ale za 400e ma az tak neohuril ako sme cakali... videla som aj 2dvd od p Hornaka a to bola podla mna trochu pohroma, ked som to pozerala bolo mi miestami zle lebo daval prilis rychle zabery takze som poriadne ani nemohla vnimat kto tam je a stale dava doraz iba na hlavy, neviem preco...keby to bral aspot trosku z dialky aby na zaberoch bolo vidiet aj nieco ine ako jednu alebo dve osoby...ale tak to je iba moj osobny nazor na jeho pracu...
Odpovedať
@puffu ahoj ďakujem za radu, fotografa si určite pozriem. Tak takéto rady potrebujem zo všetkého čo sa svadby týka. Som rada, že si pomohla. :-)
Odpovedať
@terka296 jasne ved od toho je stranka aby sme si pomahali a aby sa ostatne nevesty vyvarovali toho na com sa popalili ine...ak budes este nieco potrebovat tak kludne napis a ked budem vediet tak pomozem...
Odpovedať
Profilova fotka
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
Profilova fotka
terka296 ... ahoj.. skus p. Jíleka, V. Horňáka,p. Zbojovského.. a fotografa to ani netusim... ale mozno p. Lorinčík,R. Hanc,.. viac nepoznam :))
Odpovedať
Profilova fotka
My budeme mať zrejme p. Demjančíka, ak sa nič nezmení. Pozdáva sa mi a u nás je už takmer pravidelný. Video som síce nevidela, no za to aspoň krátke videjká...a tie sa mi páčili. Treba už len dúfať, že aj konečný výsledok bude uspokojujúci.
Odpovedať
Profilova fotka
Dievcata od Trebisova chcem sa Vas opytat ci nepoznate DJ Marcela Havrilčaka?ci mi na neho neviete napisat referencie ;-) Dakujem moc pekne
Odpovedať
@mironka Ahoj, aj ja som si pozerala jeho krátke zostrihové videjka, tiež sa nám páčili. Môžem sa ťa opýtať na akej sume ste sa dohodli za jeho prácu a čo jeho finálny výsledok obsahuje?
Odpovedať
@katulo Máte peknú prácu .Aká je vaša cenová ponuka, ak by sme Vás chcelina celej svadbe so všetkým?Ď. x-)
Odpovedať
Profilova fotka
@terka296 Tak problémik je ten, že na termíne sme sa s ním dohadovali ešte len pred dvoma týždňami a tento týždeň by sme mali za ním zájsť, čiže sama ešte neviem...ups..naozaj...bude to prekvapko, i keď uvádza nejakú cenovú akciu na tento rok. Platili sme zálohu 150 Eur, ale koľko sa bude doplácať za jeho prácu, neviem...naozaj...ja viem, možno je to divné, ale absolútne neviem, pretože cenník nemal uvedený, resp. ja som ho nenašla... a spolu s fotografom sme ho poriešili za jeden večer ...čiže rýchlo....a mihla som sa cene....ups...len čo budem vedieť viac, hneď dávam vedieť..... :)
Odpovedať
@mironka Ďakujem, ja som si tiež písala s fotografom čo s ním spolupracuje a cenu mi nechcel napísať, že až pri osobnom stretnutí.No neviem, prečo to tak naťahoval, pre nás by to bolo oveľa jednoduchšie vedieť cenu orientačne a nie hneď za ním uháňať do Cejkova, no čo... Tak potom na mňa nezabudni, som zvedavá...
Odpovedať
Profilova fotka
@terka296 No, niečo podobné som riešila, i keď priamo na cenu som sa nepýtala...tak aj nám treba do Cejkova, len aj tento týždeň sa mi to komplikuje....hm....Terka a Vy kedy budete mať svadbu? Si priamo z TV?
Odpovedať
Článok sa načítava...
Nie sme priamo z TV, sme z okolia a svadba sa nám črtá na 25.8.2012. Zajtra ideme oficiálne uhradiť zálohu do reštiky, ak dúfam, že nám ju nik nevyfúkol. A vy?
Odpovedať
Profilova fotka
@terka296 My máme svadbu 6.10. a už máme základné veci vybavené, teda dúfam, že ešte sála sa dorieši dobre....Ináč, boli sme u kameramana v Cejkove a už chápem, prečo nám nepovedal cenu...ide o to, že vy si vyberáte z ponuky a kombinujete si....sám vravel, že niektoré páry si to nakombinujú za 600 Eur, niektoré za 400...a podobne....my sme si to nakombinovali za takých 500....taký štandard...i ked jedna položka by nemusela byť...a to druhá kamera....kedže v sále je aj balkon, dala by sa využiť aj hore...ukázal nám video, ako to vyzerá, aj redový pekne zvrchu vidieť...takže aj preto sme si ju priplatili..chápeš.....čIže vybrať z cenníka sa dá ....je tam základná položka za samotné fotenie, na ktorú sa naväzujú iné položky...podľa toho, o ktorú máte záujem....takže tak.....a prísť za ním máme až tri týždne pred svadbou s hotovým scenárom a s predstavami, čo na svadbu a na video....takže nič viac.... :)
Odpovedať
Profilova fotka
@terka296 A ešte jedna vec....v cenníku má aj fotenie....a keď že my sme chceli iba video, tak platíme menej....čiže závisí to aj od toho.....či chcete aj fotky, alebo nie...
Odpovedať
@mironka Ahoj , no môj milý nám nakoniec vybral iného kameramana a robí aj fotky. Volá sa Zoltán Kanócz z TV. Je o niečo lacnejší ako p. Demjančík a keď mám pravdu povedať, nie som 2x nadšená z nášho výberu :-S ... ale čo už (záloha je zaplatená). Ja som chcela veľmi p. Demjančíka, no čo už,,,už mi ostáva len dúfať, že aj p. Kanócz si odvedie super prácu a nebudeme ľutovať. Náhodou si už nevidela jeho výsledné dielo, alebo si s ním nemala nejaké skúsenosti? ;-)
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
Profilova fotka
@terka296: Ahoj, Vášho pána kameramana nepoznám, ale určite Vám urobí krásne video, nič neboj....keď si ja uvedomím, čo všetko som chcela, tak tiež neskáčem od nadšenia...síce budem mať kameramana i fotografa, ktorého som chcela, ale bude mi ľúto za vysneným dátumom, musela som od neho upustiť, lebo nič sa mi doň nedalo vtesnať....ani priateľ nebude mať hudbu, ktorú chcel....tak čo už.... :((((
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
Profilova fotka
@puffu luci :) mala by si si hladat pracu v tejto oblasti :)
Odpovedať
Profilova fotka
Kocky u nas to tiez vyzera na pana Demjancika....mame sa s nim stretnut v aprili,lebo sme teraz v zahranici.... Podla prace a referencii nemame ziadne obavy z toho ako to bude vyzerat. Myslim si, ze je to pristupny a sikovny profesional. Dufam, ze sa nesklameme. Chceme aj fotky aj svadobne video od neho. Priatel je tiez cinny v tejto oblasti takze mame jasnu predstavu a dufame, ze sme nasli cloveka ktory vyhovie nam a urobi to cele podla nas ako pamiatku pre nas a nie prezentacne video pre neho ako to poniektori robia :) Verim a som si aj ista podla precitaneho a videneho, ze sme nasli tu spravnu osobu :)
Odpovedať
@petkovamiruska raz mi stacilo...:D hoci vyzdoby by ma celkom bavili...:) a este licenie...:)
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
Diskusia pokračuje po 10 mesiacoch
Ahojte, mi sme mali p.Demjančika, fotil a tocil nam svadbu a maximalna spokojnost a je to neporovnatelne s tym co ponukaju kameramani v Trebisovskom okrese. Fotografie sme mali v peknej kozenej knihe nie nejake tenke zosity ako to ponukaju niektori. Video mame samozrejme aj v hd na blu ray alebo ako sa to presne vola neviem ale aj na dvd. Svadobny dar sme dostali velku hd telku a to hd video nasej svadby je az neskutocne pekne :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Dobrý deň! Profesionalita, a skvelý pomer kvalita -cena... to je naša ponuka pre Vás! ;-)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 6 mesiacoch
Ahoj, my sme mali Mareka Demjančíka z Cejkova a určite ho môžeme odporúčať aj všetkým ostatným nevestám. 100% spokojnosť, svadobný klip sme mali hotový do týždňa a blu-ray sme si pozerali už 2 týždne po svadbe. Tento pán kameraman má skvelý prístup, je vidieť, že ho práca baví a to je základ dobrej práce. Ozaj sme boli maximálne spokojní, super strih, pekný podmaz, skvelý výsledok... Je to pristupny a sikovny profesional. URCITE ODPORÚCAME!!! ;-)
Odpovedať
@terka296 Dobry den, budeme radi, ak si pozriete a posudite aj nasu pracu. Prajem pekny den RM media Vranov nad Toplou.
Odpovedať
Profilova fotka
Dobrý deň! Moje služby sú tu pre vás :)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?