Vaše skúsenosti s kaderníčkou a vizážistkou doma, či v salóne?

Profilova fotka
caute, zaujima ma ake mate skusenosti s kadernickou i vizazou. v mnohych fotoalbumoch som videla, ze kadernicka pride domov a nevesta nebeha po meste hore dolu. ale asi to nie je pravidlo, je to ovela drahsie? dake odporucania v Nitre a okoli?
Odpovedať
Myslim ze u vizazistu je to jedno, donesie kufrik a je. Ale podla mna ma kadernicka lepsie vybavenie u nej v salone a ma to tam prisposobene na jej pracu, takze ak by nieco zabudla alebo jej chybalo u teba doma...vysledny uces by nemusel byt 100%ny.
Odpovedať
No pokial kadernicka takuto sluzbu poskytuje, vacsinou to nerobi prvy krat a vie, co si potrebuje zobrat...na to je skuska u nej v salone :-)takze toho by som sa nebala..obidve moje sestry mali kadernicku aj vizazistku doma..je to vyhoda pokial ma robit vlasy aj niekomu dalsiemu, nie len neveste
Odpovedať
Profilova fotka
Niektorí vizážisti a kaderníci ani salón nemajú, pretože sa špecializujú na prácu rovno v teréne, čiže módne prehliadky, svadby a podobne :-) majú v tom prax, takže sú na všetko pripravení, ja som si zaobstarala tiež takého :-)
Odpovedať
Ahojky, my sme mali celu svadbu v areali hotela, takze tam pricestovali aj kadernicka aj vizazistka. Kadernicku bral ocino ako hlavny rozvazac a vizazistka si uctovala za cestu 5 EUR, takze maximalna pohoda :-)
Odpovedať
Ku nám prišiel zohratý tím vizážistka a fotograf a viem, že pricestujú za vami, sú z BB kraja.
Odpovedať
Profilova fotka
Ja som tiez mala vizazistku, ktora mi spravila kompletnu vizaz v areali hotela, kde sa konala svadba. Svadba bola v Nitre a ona nemala problem prist za mnou zo Senca. Bola som maximalne spokojna. Aj bez skusky, som sa jej zverila do ruk a vysledok bol uuuuuzasny:)) Ak chces kontakt, daj vediet:)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?