V októbri mám svadbu. S čím by som už mala začať?

.....
Odpovedať
Este mas cas, zacni miestom obradu a hostinu, oblubene miesta na hostinu byvaju aj rok dopredu rezervovane...my sme zacinali tym ;-)
Odpovedať
nikuska, ako pise yukiki, urcite zacni miestom, my sme miesto mali zarezervovane viac ako rok dopredu. Potom urcite DJ ak chces nejakeho vychyteneho, ten bude mat plno tiez na rok dopredu. A to iste s fotografom. Jedine dobre je, ze oktober uz neni tak oblubeny pre nevesty, vacsina chce leto, takze este by si mohla stihnut ak chce nejake vychytene miesto, fotografa alebo DJ-ja :) na ostatne mas cas...prajem vela stastia pri vybavovani :) a uzivaj si to!
Odpovedať
no ja mam tiez svadbu v oktobri a chcela by som sa spytat ako si mam vybavit kostol....
Odpovedať
my sme zasa presuvali termin kvoli kapele, uz mali tiez rok dopredu zajednane terminy. takze je fajn tie hlavne veci ako je sala, kostol, fotograf, kameraman a hudba si zajednat teraz a ostatne postupne. este mozno aj starejsieho, ak ho mate v plane mat. co sa tyka kostola, tak treba ist za fararom a dohodnut sa s nim na termine. my sme boli este minuly rok, a teraz mame ist za nim koncom januara.
Odpovedať
Profilova fotka
Dobrý deň, ponúkam Vám moje služby. V prípade, že sa Vám moje portfólio, kontaktujte ma telefonicky alebo mailom.
Odpovedať
Profilova fotka
no ja mám tiež v októbri svadbu, a už mám vybavený kostol + fotograf + sála+ kameraman+ hudba+ starejší. ;-) už pomaly začnem vybavovať šaty, lebo 8 mesiacov rýchlo ubehne ani si to nevšimneme a bude leto a pomaly oktober. :-)
Odpovedať
ja by som ti poradila: kostol, matriku, fotografa + kameraman, sálu, potom este hudbu..
Odpovedať
Profilova fotka
my mame tiez svadbu v oktobri a uz sme zajednali salu,dj,fotografa a kameramana a bolo nam povedane ze je najvyssi cas lebo uz maju dost terminov zajednanych.Farar mi povedal ze si poznaci datum ale vybavovat to staci 3mesiace pred svadbou
Odpovedať
my mame tiez svadbu v oktobri a uz v januari sme boli vybavovat salu a aj kostol kedze ja som rimo a moj drahy grekokatolik,tak sme zistovali co potrebujem od svojho farara,kedze svadba bude v greko... a to som v zahranici, takze teraz si vsetko vybavujem uz len cez net... uz mame aj fotografa+kameraman, hudbu a uz som pisala aj vizazistke nech si poznaci termin...ale ako pise efa1403, cim skor niekto zajednava aj rok dopredu...
Odpovedať
Profilova fotka
@nikuska291...kostol, miesto svadobnej hostiny, DJ, kameraman, fotograf ... my robime video keby daco :)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?