Svadobná výstava INCHEBA

ahojte dievčatá, boli ste dnes niektorá na svadobnom veľtrhu v Inchebe? ako sa páčilo? (lebo uvažujem či zajtra ísť, alebo ani nie) :)
Odpovedať
Profilova fotka
Na výstave sme aj my, tím Mojej svadby. Pozývam na šampanské od Matyšáka, príď :) A inak, tu som zverejnila z výstavy zopár fotiek: http://www.mojasvadba.sk/blog/janamar... možno pomôžu v rozhodovaní, či ísť :)
Odpovedať
@zuzuliennka ja som bola..a co ja viem..po pravde, cakala som nieco viac ako to, co som videla..ak uz mas na svadbu viac menej vsetko vybavene, tak podla mna zbytocne ist. My uz mame aj oznamenia aj obrucky, aj saty..chcela som svad. topanky a oblek..a sklamal ma vyber..ale ak nemas napr obrucky, tych tam bolo od vymyslu sveta..:)
Odpovedať
Presne ako @ophelia22 napisala, uplne suhlasim. Vyber siat a obrucok bol velky. Maly vyber doplnkov, oznameni, topanok a vlastne vsetkeho. Nebyt modnej prehliadky tak skoda penazi... A aj interbeauty sklamalo. Malo stankov a malo dobreho "zbozi"...
Odpovedať
Ja som bola, cakala som viac, skusat saty sa dalo len asi v troch salonoch, napr aj vyber popolnocnych bol slaby, oznamenia, fotografi skoro ziadni...
Odpovedať
Ale akoze nelutujem, ze sme sli, ale od ba by som viac cakala
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?