Som nová v Košiciach. Poradíte mi kde čo všetko na svadbu?

Profilova fotka
Ahojte som v KE len chvíľu a potrebujem poradiť o všetkom čo sa týka vybavovaní kameramana, fotografa a všetkého ostatného čo sa svadby týka prosím porosím.
Odpovedať
aj ja :)
Odpovedať
Profilova fotka
ivetka, ak mas chvilku casu, precitaj si temu Kosice od zaciatku, je tam vela zaujimavych infos ;-) A co sa tyka vybavovania, zacnite urcite od saly/restiky, potom to ostatne... No a pri hladani fotografa napr. pomoze ak si prezries albumy kosicaniek, aspon ziskas prehlad o praci niektorych z nich...
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj Ivetka, v prvom rade je dolezite si zabezpecit kostol a salu, presne tak ako povedala Erika. Zdravim Ta Eri. ;-) My mame svadbu 29.aprila a Dom sv.Alzbety mame rezervovany uz od augusta. Salu som hned o tyzden na to zarezervovala. Tieto dve veci su najdolezitejsie. :-) No a potom saty. Svadbu mate v septembri, takze je najvysii cas, aby si zacala s vybavovanim. Teraz je ten najlepsi cas na skusku a vyber siat, pretoze je obdobie postu a kedze sa teraz svadby nekonaju (aspon nie tie cirkevne), tak mas k dispozicii vsetky saty v salonoch, takze ziadne nebudu vonku - vypozicane. Potom by si si mala dojednat DJ, fotografa a kameramana, pretoze ti zvyknu byt obsadeni aj viac ako pol roka dopredu. Problem je hlavne v tych vacsich mestach, ako je Blava a Kosice. A taktiez nezabudni na cukrarku, ktora Ti napecie kolace a tortu. Tie tiez zvyknu byt rezervovane aj 4 mesiace dopredu. Na topanky, oblek, obrucky, pohare, vyzdobu a ostatne veci mas cas. To su uz take blbosti, ktore sa daju zvladnut raz-dva. ;-) Takze hor sa dotoho, drzim palce.
Odpovedať
Profilova fotka
ahoj vanci a kedy mate sobas mi o 14hod
Odpovedať
Profilova fotka
vanci2610: Ahoj, som rada, že tie najdôležitejšie veci ako je sála, kostol a hudba mám už zarezervované. Pomaly som sa pustila aj do hladania svadobných šiat. Najviac ma trápi otázka kam ísť kaderníčke, vizážistke a všetko s tým podobné. Eriii: Ďakujem za radu idem sa hneď pustiť do toho.
Odpovedať
Profilova fotka
Ja uz mam dojednanu kadernicku, no je na materskej, takze ma bude robit doma. No a kozmeticku-vizazistku budem mat kamaratku Matu. Robi v Carrefoure v tom salone Vogue. Je to kozmeticky a kadernicky salon. Ved pozri, mas svadbu az v septembri, a dovtedy je casu dost. Dovtedy popozeras nejake albumy, ze ktora kocka z KE bola ako nalicena a vycesana, a uvidis. Vtedy sa rozhodnes od ktorej si vypytas kontakt. ;-) Stresovat ohladne vizaze mas fakt este dost casu.
Odpovedať
Profilova fotka
jasne do septemra je casu a casu 8-) ,ked nas fotograf urobi dobre fotky tak urcite dam kontakt, a ine sluzby poradim rada, ak sa ti bude pacit to co budeme mat mi. x-)
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?