Scháníme druida

Ahoj všem :-) Mám naléhavou prosbu! V srpnu bychom rádi uskutečnili keltskou svatbu. Druid, který nás měl oddat, se bohužel nemůže dostavit. Znáte prosím, někdo nějakého druida, který by nás mohl oddat? U nás doma :-)
Odpovedať
Fuu s takouto poziadavkou, som sa veru este nestretla a v celku si to neviem ani predstavit. Vobec aj mavaju ludia taketo povolenia na oddavanie okrem uradnikov na matrike a fararov? Svadbu v takom style to si predstavit este viem no druida, som veru inde ako v rozpravkach a filmoch veru nevidela.
Odpovedať
a keby sa ten pôvodný druid aj dostavil, to bude vôbec platný sobáš?
Odpovedať
Podla mna to by aj tak proste platny sobas nebol. Vsak na to treba mat asi aj nejaku kvalifikaciu a isto to musi podliehat nejakemu dozoru, aby sa dal sobas povazovat za platny, ci sa mylim? to by uz ako bolo, ak by mohol oddavat v podstate kazdy druhy clovek. Ja byt vami, tak sa vezmem niekde na urade a potom este raz na oko teda u vas doma
Odpovedať
Profilova fotka
@palmala Nemylis si ty druida s niecim inym? :) @lonardii Posielam srdiecko za invenciu :-D lebo uz som tu citala vselico, ale toto patri k topke.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?