Robila si niektorá z vás sama pierka?

Profilova fotka
no ide o to ze mam doma bielo zelene, ale zacala sa mi pacit aj cyklamneova farba, tak ich chcem teda prerobit, neviem ci na 3 farebne-biela, zelena, cyklamenova, alebo iba 2 farby bez tej bielej.. :-D dakujem za vase rady..
Odpovedať
Ahoj, ja som si robila sama, mozes pozriet v albume, mam tam 3 druhy stuh. Ved vyskusaj ako by to bolo s troma farbami, nemusi to byt zle, zalezi aj na tom, aka farba vyzdoby bude, ak bude prevladat cyklamenova, tak by som volila bielo-cyklamenovu, ak zelena, tak zelenu ;-)
Odpovedať
ja planujem :D neviem sa dockat az to jedneho dna konecne pride
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
ja to robim akurat teraz :) a je to riadna babracka,ale vyjde to ovela lacnejsie a tesim sa z kazdeho hotoveho :)
Odpovedať
My sme si robili pierka samy... boli z ginko biloba, plus mala maslicka s koralkom. Snad bude zaznacene aj na foto... vyzeralo to velmi pekne, ale bolo to pracne... maminka robila.
Odpovedať
Profilova fotka
ja sa chystam prave zajtra konecne jedno sfinalizovat, pridam foto. mali by byt s umelou ruzickou, kruspanom a bielou stuzkou. dufam ze sa mi vydaria :-)
Odpovedať
Ja som si tiez robila sama, neviem, ci vidno v albume. Boli z kruspanu a dvoch tenkch stuziek bielej a oranzovej. Pouzila som vsetky oranzove spendliky co sme doma mali aby to ladilo. :-) Vyzerali to tiez velmi dobre.
Odpovedať
Profilova fotka
ja tiez robim sama, mam bielo-zelene, sfotim a dam do albumu :)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?