Prosím tipy na zdobenie svadobných pohárov

Profilova fotka
Dievčatá, potrebujem poradiť, dostali sme dva rovnaké poháre na vínko, v podstate také, aké sme si predstavovali naše svadobné, sú však ale čisté. Dajte mi prosím tipy na jednoduché, minimalistické zdobenie pohárov pre mladomanželov. A ešte keby to bolo lacné, tak by to bolo top! :) Ďakujem, budem vďačná za každý nápad a ponuku a taktiež budem rada aj za obrázky tých vašich :-*
Odpovedať
Ja osobne som si dnes kúpila zlatú fixu na zdobenie. Vytlačím si nejakú predlohu a poďľa šablóny niečo namaľujem :)
Odpovedať
Profilova fotka
no a presne takúto nejakú odpoved som čakala :D super!! a ked teda niečo zostrojíš, pošleš mi foto? :)
Odpovedať
Profilova fotka
Dievčatá, aj tak by som ešte ale nejaké ďalšie nápady potrebovala...tak pochváľte sa :)
Odpovedať
mne malovala sestra. jednoduche. bielou farbou napisala meno datum a dve srdiecka. nemam tu ale fotku,ale ak chces,tak ti poslem v stredu, ked budem doma. kupila nejaku specialnu farbu na porcelan co sa nemusi vypalovat v rure a je super vodeodolna.
Odpovedať
Profilova fotka
@adelz jasné, pošli foto, budem vďačná :)
Odpovedať
Podľa mňa je najelegantnejšia a najlepšia a dlhodobá forma zdobenia pieskovanie a stojí to cca 10€ pre oba poháre, alebo ak si chceš zdobiť sama, tak by som kupila samolepiacu foliu, napr.stirebornú a vystrihla si ornament, alebo mená a nalepila na poháre (vid.obr.)
Odpovedať
Ďalšia možnosť je vytlačiť si monogram / ornament, vystrihnúť ho von, teda aby ostalo všetko dookola, nalepiť na pohár a vzor vyfarbiť striebornou permanentnou fixou alebo lakom. Takto: http://www.projectwedding.com/ideas/8...
Odpovedať
@silceb my aj všetci známi máme odtiaľto. http://ferrarius.sk/index.php/sk/pies... vyšlo nás to 14 eur (pár), a to máme krásny ornament na tom. Kamoška platila 10 eur za meno+dátum. :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Ďakujem za nápady, ste úžasné, niečo určite použijem :)
Odpovedať
@zannazuhe @adelz vedeli by ste mi poradiť, kde by som zohnala takú permanentnú fixku? My už poháre máme, ale nikto nám na ne nechce nič napísať. Všetci sa boja, aby ich nepoškodili. A naozaj je tá farba permanentná?
Odpovedať
Tu mas slubeny pohar
Odpovedať
@bodulienka fixku nepoznam. Iba farby co dostanes v kreativnom obchode. Segra mi urobila salku a pouzivam ju kazdy den a nic sa nestalo,ale ta farba sa musi vypalit v rure a preto mi pre istotu na svadobne pohare kupila inu farbu co sa nemusi vypalovat. Pohare sme normalne umyvali a nic sa s napisom nestalo..popytam sa ako sa vola ta farba a napisem :)
Odpovedať
Článok sa načítava...
@bodulienka farba sa vola Darwi armerina. Kupila ju v Panta Rhei. Pisu tam,ze sa mozu vymalovane predmety dokonca umyvat v umyvacke riadu
Odpovedať
@adelz ďakujem :-)
Odpovedať
Profilova fotka
to som ani nevedela ze aj taka farba je
Odpovedať
Profilova fotka
Moje ceny nie su vysoké, presvečte sa sami. Ceny pohárov s gravírom v eshope. Maximálna cena gravírovania na bežné poháre je 3,50eur za kus. Mám nejaké grafické návrhy, alebo si navrhnete svoj motív.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 8 mesiacoch
Babenky uz je tato tema asi aj zabudnuta lebo vidim ze je starsia ale tiez som videla ked sa kamoska vydavala ze mala pohare ktore si sama robila a tiez nejakou fixkou a mkozem povedat ze to bolo velmi pekne a decentne a zaroven ak niekto nechce vyhadzovat vela za pohare moze to byt dobry napad.Ale ak niekto nema pekne pismo alebo vytvarne vlohy asi by som to zverila nejakej kamoskaé pripadne niekomu z rodiny :-D
Odpovedať
Profilova fotka
Toto zdobenie stoji dokopy max. 2-3 € Sice pohare nie su este hotove, ale su podla mna krasne ;-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?