Polnočný sľub svokry. Viete poslať text?

Profilova fotka
Ahojte kocky. Uz v sobotu mam svadbu a chcela som sa opytat ci niekto z Vas pozna "polnocny slub svokry". Je to pri odcepcovani. Svokry si sadnu a slubuju, ake budu cely zivot uzasne :-) na svoje deti. Videla som to na jednej svadbe a je to dobre. Ale neviem sa dostat ku textu. Ak to niekto ma, poprosim mi to poslat do piatku. Dakujem Vam velmi krasne x-)
Odpovedať
Profilova fotka
Sľub svokier Svadobné mamy sa postavia do stredu parketu a buď DJ alebo prvá družička začne čitať sľub a svokry musia po nej každý verš opakovať. Sľubujeme pred týmto slávnostným zhromaždením, že budeme pre našich mladých iba samým potešením. Že budeme variť, právať a vnúčence s radostou opatrovať. Chvíľu jedna, potom druhá, aspoň doma nebude nuda. Peniaze, ktoré by sme ľahko minuli samé, mladým s radosťou odovzdáme, pretože ich rady máme, a tak svoje dobré meno svokry zachováme. O spoločenský život sa im postaráme, plagáty o plesoch všetky prečítame. Kde bude zábava či disco, ďaleko a či blízko, dopravu i varovanie detí zaistíme, aj keď sa pri tom samé nevyspíme. Keď si zať trošku vypije, alebo sa nevesta s nami pobije, všetko pekne ututláme, nesmie odísť domov k mame. A aj keby sa nám vrátili spiatky, naďalej budeme dobré svatky. Buďme zdravé, neblížme si, po poháriku ako svokry vypime si. Tak prisaháme! Sľub sa spečatí prípitkom.
Odpovedať
Profilova fotka
Dakujem Ti velmi pekne za rychlu odpoved. Bala som sa , ze to do soboty nestihnem. A nahodou aj pre svokrov take nieco nepoznas?
Odpovedať
Profilova fotka
neni zac,rada som pomohla.No svokrovia radsej nech nic neslubuju... :-D :-D ale nie,nepoznam.
Odpovedať
Ahoj ivella: tu nejaky ten slub pre svokra....tak dufam ze ti to pomoze...vela stastia v sobotu a prijemnu zabavu A nakoniec aj svadobní otcovia zložia svoj sľub. Podajte si pravé ruky a opakujte : Sľubujeme pred týmto slávnostným zhromaždením, že tiež budeme pre našich mladých len a len potešením. Ušetrené peniažky s radosťou mladým dáme, pretože ich veľmi radi máme. A keď bude treba na stavbe zamakať bez rečí sa budeme ako šróbiky obracať. Buďme zdraví, neblížme si, po poháriku ako svati vypime si. (čašník prinesie 2 poháriky na prípitok)
Odpovedať
ivella:prepac ja som to poslal omylom akoze tebe,prepac to malo byt pre gardianovci. ... :-D som nejaka poletena,aso si si myslela,ze preco ti to posielam,ze?? :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Cauko,moni,som v poho,pochopila som to :-D :-D ale aj tak dakujem za prianie :-N bude sa hodit o dva tyzdne...
Odpovedať
ivella ja som si az teraz vsimla,ze aj ty to mas vlastne o 2 tyzdne.....to som ozaj nejaka prispata... :-p tak to ti ozaj prajem vela stasticka,nech ti to vsetko dopadne podla predstav a uzi si to!!!a uz mas urcite vsetko zorganizovane na 100%...... :-) :-D
Odpovedať
Profilova fotka
diky diky,povzbudenia nie je nikdy dost...no bodaj by som to uz vsetko mala.. ked tak ale pozeram na ten slub svokier,mala som ho len tak ulozeny,pre kazdy pripad.A mozno ho veru este pouzijem,aby sa maminy nenudili 8-)
Odpovedať
no aj ja si myslim,ze je to super napdad...je to celkom vtipne a ked uz mamy tak musis aj ocinov dat pod prisahu... ;-) ved sranda musi byt :-D a ams este najeke hry pre nich vymyslene a budes mat velku svadbu?
Odpovedať
Profilova fotka
No,ak pouzijem svokry tak aj svokrov,to je jasne :-N :-N chcela som tombolu namiesto odcepcovania a vyberania koruniek,ale kazdy ma od toho odhovara,vraj naco,oni su tusim dost pohodlni,nikomu sa nechce to riadit a ja budem mat dost roboty aj bez toho.Vraj ked bude dobra zabava,ani hry nebude treba.Ale nieco budem mat nachystane,pre kazdy pripad.Ludi bude 33. Myslela som ze je to malo,ale ked vidim co nas to uz stalo penez tak sme si mohli aj len povedat ano a basta.
Odpovedať
no ved statici im hadam aj nasa slivovica a potom to uz pojde ze hej?? :-D
Odpovedať
Profilova fotka
aj ja si myslim a mame sobas az o 15.30,kym sa to rozbehne bude polnoc..ale hlavne sa idu vsetci bavit a nie hrat sutaze a este k tomu povinne.
Odpovedať
Článok sa načítava...
no vsak jasne,tak vela stastia este raz ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
my máme takúto: Milá nevesta!Príjmi túto varechu,posypanú kmínom,mazanú všetkými masťami,aby si s ňou Vždy dobre varilasem tam s ňopu deti vybila a aby ťa ona vždy pred rozhnevaným mužom chránila!! A teraz sľubuj!!! Sľubujem na túto varechu,že nebudem robiť naplechu,že si budem muža vážiť ,prať mu,variť mu,žehliť mu,aby som si neurobila nejakú hambu, budem šikovná ako včielka,aby ma celá Augustínových rodina chcela. A ty mladoženích sľubuj na túto metličku.Sľubujem na túto metličku, že nebudem ňou byť moju svokričku,že budem poslúchať ženičku, pri varení jej pomáhať,spolu s ňou plienky prať a malému zadok utirať, zrieknem sa každého oroseného pivečka,aby som nemusel prádlo na šnúry vešiavať, doma budem pri žienke sedávať a večnú lásku jej slubovať!!!! Svadobný otcovia sľubujte!!!Mzy novopečení svokrovia, slávnostne na ženíchovú metlu prisaháme,že sa nikdy nepobijeme, a to čo z tejto svadby zostane spolu dojeme a dopijeme!Tak sľubujeme!!! Svadobné mamy sľubujte!mi novopečené svokry,slávnostne na túto varechu prisaháme, že si nikdy do vlasov neskočíme,a keď tak len hrebenmi,s radosťou mladým poradíme, či už ako podržať mužovi,mech ked sa zemiaky kopú,ako v noci naliať mliečka, násjť kde sú v noci zápalky a sviečka,jak zasypať púdrom riťku,jak kolísať celé noci, Pane Bože bud nám stále na pomoci!!!! Budeme to mať pred začepčaním a svokrovci budú staáť zanami , za tominom jeho svokrovci a za mnou zasa moji. Odporúčam pri tých čiarkách robiť dlhšie prestávky potom je to napínavejšie .
Odpovedať
Profilova fotka
ivella: my sme mali tu, co pisala a mala upsech .-) garidanovci: ktora nakoniec bola a s akym uspechom? :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Ahojte vsetky :-) Tak uz mame svadbu za sebou a mozem povedat, ze som 4 dni stastne vydata . Mali sme ten prvy slub a mal velky uspech. Vsetkym sa pacil. Ten druhy slub prisiel neskoro, ale aj tak velmi pekne dakujem. Mozem odporucat vsetkym ten slub, zabavi to . Drzim palce vsetkym buducim nevestam, aby sa zabavali a uzivali si svoju svadbu aspon tak ako ja :-)
Odpovedať
Profilova fotka
To my v Čechách neznáme, ale mělo by se to zavést povinně ! A dodržovat ! Ahoj :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Pravdu mas a nielen v Cz, ale aj medzinarodne :-D :-D :-D , ja by som to bola dala aj prelozit a aj apostilovat.
Odpovedať
Profilova fotka
Ahojte nieje nejaka prisaha tiez o niecom inom? Myslim nejaky iny text. Akoze ked to je o svokre tak ako vsetci vieme svokri sa radi miesaju do vsetkeho tak ja by som chcela nieco v tom zmysle. Nechcem take co ich urazi ale take aby si uvedomili ze budu uz druhorade :-) :-D Ak ma niekto talent na rimovacky a basnicky tak mi nieco vytvorte prosim v tom zmysle. Dakujem
Odpovedať
Profilova fotka
katchen, ja uz to tady v driv jedne diskuzi cetla a strasne se me to libilo. hned jsem to usporadala na segrine svatbe v cervnu. s vypetim vsech sil jsem slib prelozila do cestiny, pred pulnoci jsem ho tchynim predcitala, ony opakovali nahlas do mirkofonu a nakonec byly nuceny se pod slib podepsat! podepsany slib jsem predala novomanzelum a mohou se s nim ohanet vzdycky, kdyz si tchyne zacnou vyskakovat :-D . vrele doporucuji, vsechny to pobavilo
Odpovedať
Profilova fotka
Jo Jo... to jsou ty chvíle kdy mě mrzí, že už máme po svatbě... :-(
Odpovedať
yizheng: je to super, nemas tu ceskou verzi? jinak se budu muset dat do prekladani :-D
Odpovedať
Profilova fotka
no, nekde ji mam, mrknu a zitra ti poslu IP ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
kocky, poviem vam, ze my sme ten.. slub svokier... mali a moja mamina to vobec nepochopila a citila som sa dost trapne, nakolko nechcela nic slubit co sa v tom slube malo.. bolo mi to luto, lebo som myslela ze je to sranda a zabavne a snad kazdy to pochopiii, ale asi nie, tak sme to dali radsej vystrihnut z videa :-S x-)
Odpovedať
Profilova fotka
Ahojte vsetky. Gardianovci,blahozelanie pre teba a manzelika,aj ja uz chcem mat po.. ninap,nad tymto som aj ja rozmyslala,nase mamy su take,ze boze dajte nam pokoj.Asi budem musiet jemne dopredu nieco naznacit,aby to nebol trapas..
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 1 roku
Ahojte.. Tie sľuby svokier a svokrou sú fakt super. Ja mám isť najlepšej kamoške za hlavnú družičku tak si už hľadám dopredu pomaly veci. Som rada, že existuje táto stránka a taký ľudia aký sú tu že poradia. Super Ďakujem
Odpovedať
Profilova fotka
Ahojte. Neda mi nezareagovat. Ja som sice svadbu este nemala ale normalne som zostala v soku ked som to citala. Mozno je to sranda, ale ja som asi trosku staromodna a urcite by som nieco taketo svojej mame na mojej svadbe nespravila. Poznam ju a aj moju buducu svokru a viem ze by sa urcite urazili. Myslim si, ze rodicia pomozu aj bez toho, aby nieco museli slubovat. Baby, neodcudzujte ma, nemyslim to v zlom, len sa zamyslam nad novodobymi zvykmi na svadbach. Jasne, je to na pobavenie, ale ja by som nieco take nechcela urcite. ;-) :-D
Odpovedať
Profilova fotka
chvostiklt suhlasim s tebou, pride mi to dost divne.Ja som pri svojej svadbe nad tym vobec neuvazovala, hoci to tu relativne dost casto vidiet v albumoch..ale proti gustu ziaden disputat ;-)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 9 rokoch
Mate niekto slub svokry v jednotonom čisle? znamena to ib pre jednu svokru
Odpovedať
Profilova fotka
my sme to tiez nemali, neviem, ako nevedela som tomuto aktu prist nejak na chut a tak sme to proste vynechali a musim povedat, ze na moje pocudovanie to nikomu ani len nechybalo
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?