Oplatí sa nakupovať cez ebay?

ahojte, vidim ze tu vela neviest kupuje cez ebay, oplati sa to? ako to tam funguje?Kolko platite za postovne? Lebo bola som to tam mrknut ale zda sa mi to chaoticke =-) . Mozte popripadne napisat tipy aj na ine zahranicne svadobne portale kde sa oplati nakupovat. Dakujem ;-)
Odpovedať
@bockulka ja som objavila "čaro" ebaya len nedavno, tiez sa mi to zdalo trochu chaoticke, ale treba sa orientovat hlavne na feedback, vzdy si precitam par komentarov kupujucich a ked ma aspon 99%, tak by to malo byt ok. Postovne ma kazdy inak, niekedy nie je ziadne, niekedy je. Je to tam ku kazdej veci uvedene. Ja som sa vzdy "bala" paypallu, lebo som nevedela ako to funguje, ale normalne sa da zaplatit kartou, a paypall konto sa "samo" vytvori. Ja som si tam objednavala jedny saty, prisli uplne OK, ako na obrazku, potom este nejake ine veci (nie tykajuce sa svadby) za velmi dobre ceny. Tiez zvazujem kupit popolnocky z ebaya, lebo v obchodoch nic nemaju, ale zatial som sa nerozhodla ake..
Odpovedať
Profilova fotka
Ja kupujem cez ebay uz roky. Urcite sa to oplati, len necakaj od toho bohvieaku kvalitu (samozrejme zalezi od predajcu). Napriklad ak potrebujes stuhy, organzy, nejaku textilnu galanteriu ... chod do toho. Tam sa nemas coho bat. Napriklad pri satach uz troska riskujes, ze budu ine ako na obrazku/vacsie/mensie/z divneho materialu... Kazdopadne castokrat aj u nas kupis rovnake veci, ako by si kupila na ebay-i, avsak za dvoj-trojnasobnu cenu ;)
Odpovedať
Profilova fotka
A este dalsi dobry portal je www.aliexpress.com - odtial mam svadobne saty. Okrem recenzie predajcu su tam aj recenzie samotneho vyrobku, takze dvojity sicher ;)
Odpovedať
ta druha stranka je super, dalo mi to este aj po slovensky a este mi to preratuva aj na eura, dakujem :)
Odpovedať
a baby vcera mi kamoska vravela ze si objednala cosi z aliexpress... a ze tam bolo free shiping, ale aj tak platila potom 40e za clo, mate s tym niekto skusenosti??
Odpovedať
tetabaska@ ahoj...pozerala som tu stranku ktoru si tu odporucala....a chcela by som sa spytat ci to je realne..neplatia sa ziadne ine poplatky iba cena tovaru a postovne okolo 1,50?
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?