Odkiaľ zoženiem premietacie plátno a premietačku?

Profilova fotka
ahojte baby chcela by som sa opytat ci by ste mi niektora nevedela poradit ako to spravit chcela by som si pocas prveho tanca dat premietat na platne nas akoze doterajsi zivotny pribeh fotky a tak ako to spravit kde zohnat potrebny material mala to niektora na svojej svadbe? je to hlupost podla vas? dakujem za vsetky odpovede.
Odpovedať
Profilova fotka
@herbik3 Ahoj. Premietanie pocas tanca ale aj ako samostatny program mavaju svadobcania na svadbach. Mne osobne sa to paci a pacilo sa to aj hostom na svadbe podla ich reakcii. Da sa to realizovat roznymi technickymi prostriedkami. Bud cez projektor, alebo cez plazmy. Pokial bude zaujem viem to po technickej stranke rozpisat do podrobnosti. Marek.
Odpovedať
Profilova fotka
No to sima potesil ako ja som to videla Len v telke zatial a Strasne sa mi to paci Len neviem ci to je. Alebo nieje financne narocne zmestila by som sa tak max do stovky? A este je problem ak niesom technicky typ? Video si uz budem vediet spravit take ako su napriklad pridavane na youtube ale to je vsetko mne by sa to neskutocne pacilo a aj hostia by boil prekvapeny Myslim budem vdacna ak my to rozpises/rozpisete blizsie velmi mi to promoze dakujem kraaasne za ochotu ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
@herbik3 Dobrý deň. Môžem Vám výhodne vyrobiť z Vašich doterajších fotografií príjemný fotoslide vhodný na projekciu - premietanie alebo aj do svadobného videa. Ďalšie info v profile /ťuknite na foto vľavo/. Ján Ašverus.
Odpovedať
Profilova fotka
@janikjanik dakujem krasne ale ja si video urobit viem ja skor neviem ako to preniest na platno. Dakujem pekne aj tak :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@herbik3 podla mna je najlepsie spravit prezentaciu a potom cez ntb+projektor premietat na platno
Odpovedať
Profilova fotka
@majusqa77 dakujem pekne nejako skusim vyspekulovat nieco :-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?