Mali ste niekto svoje bábätko na svadbe?

Chcem sa opýtať či je tu nejaká nevesta, ktorá mala na svadbe bábatko. Malá bude mať skoro 8 mesiacov a bojím sa ako ten deň zvládne. Mali ste niektorá svoje bábo na svadbe a ako to zvládlo? Dakujem :)
Odpovedať
Ja Ti viem povedat len zo skusenosti s krstniatkom-pohroma hlavne pre nevestu. Maly mal den pred svadbou rok..a od rana bol nekludny,pocas obradu som ho brala von kocikovat,ked spinkal tak pohoda (asi hodinu),potom pocas jedla som s nim zas musela ist von..najhorsie bolo,ked sme ho isli dat spat,nevesta este kojila,bola uz taka,ze sa ani naspat do siat nechcela dat. Odniesli sme ho cca okolo 8mej tete ktora ho strazila. Dost to neveste pokazilo den D.. ale myslim,ze hlavny problem bol nevyrieseny babysitting,dala by som si na cely den osobu zodpovednu za babatko na 100% a nie z hosti.
Odpovedať
Profilova fotka
@mpus myslim ze sa to da zvladnut, iba je to dost narocne. Kamaratka mala takto malu na svadbe a povedala, ze keby sa mala este raz rozhodnut tak urcite este pocka kym bude starsia aby z toho aj nieco mala mala ale aj aby sa nemusela trapit s kojenim, s tym ze neustale plakala a ani za svet spat.. venovala sa dcerke skoro cely vecer
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?