Kto by vedel vyrobiť svadobný album?

Profilova fotka
Je z Etsy, ale troška sa bojím objednávať zo zahraničia :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@vlcik1 Ahoj :) a nechces si ho spravit sama? ved si sikovna :) ja si idem robit asi to bude na dlho, ale zacinam pomalicky zhanat veci, je toho milion krasneho. a preco sa bojiz objednavat z etsy? ci nemas dobre skusenosti?
Odpovedať
Profilova fotka
@snezienka144 Juj no hlavne neviem zohnať ten podklad... Už mi odpísali na sashe.sk tak snáď nájdem, mám zlú skúsenosť s ebay, tak preto :-)
Odpovedať
Profilova fotka
ja som dlllho hladala taky aky som chcela, teraz som ho nasla a objednala mzoem ti dat vediet ci to bolo OK :) tak drzim palce so sashe, len ze teda vyzer ze rada vyrabas tak by bola skoda kedy si si nevyrobil aj toto :)
Odpovedať
Profilova fotka
@snezienka144 Keby som mala aspoň ten podklad s plátnom... Takto si netrúfam :) Daj mi prosím vedieť, to máš z etsy objednané?
Odpovedať
Profilova fotka
@vlcik1 nie nenasla som na etsy taky, mam z aliexpresu. som chcela aby sa tam dali stranky dodavat http://www.aliexpress.com/snapshot/66... ale podvedala by som ze etsy je viac OK ako ebay alebo aliexpres, objednavala som z tade (Etsy) take gombiky a uplne bez problemov. je to vzdy trochu risk. a ta baba na sashe by ti nevedela spravit len ten podklad? ci to sa ti uz neoplati, radsej nech to spravi cele?
Odpovedať
Profilova fotka
@snezienka144 Asi skorej celé, ale mám akurát správu od jednej babeny tak uvidíme
Odpovedať
Profilova fotka
@vlcik1 Drzim palce a sory za spamovanie temy :D len presne teraz riesim album ze co ako tak som "mudra" :D
Odpovedať
Profilova fotka
@snezienka144 Vďaka, v pohode :-)
Odpovedať
@vlcik1 1 variant: kup si album na scrapbook - obal si ho do jutoviny a nalep ozdoby. Albumy maju v Davinci napr. ale aj si ich urcite vygooglis. 2 variant: v Ikea maju za super ceny albumy, maju sice potlac na obale, ale aj ten lahko prelepis z jutoviny (ktoru kupis v látkach) 3 variant: vygooglis si navod na nejaku jednduchu kniznu vazbu, kupis 2 hrubsie kartony na obalku a nejake vysokogramazove papiere dovnutra (mozes sa pohrat aj s farbami) . zosijes, ozobis a mas (format podla vlastnej vole) okrem toho stuzky a cipky od vymyslu sveta kupis v hociakej dobrej galanterke ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
@kamila.k. ďakujem za tipy :)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?