Kedy začať s prípravami, keď máme svadbu v auguste 2014?

Ahojte :) kedy ste zacali s pripravami? Mam v plane :-p :-D vydavat sa v auguste 2014. Kedy zacat pozerat po svad. satach, rezervovat salu, fotografa, kameramana, hudbu a pod.? Som z KE a blizkeho okolia :) Dakujem ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
Ja chcem máj 2014... a nechce sa mi nič ešte plánovať, zdá sa mi to ďaleko... ale niekto zvykne aj 1,5 roka dopredu - hlavne ak chceš napríklad sálu o ktorý je veľký záujem, resp. rozchytaného fotografa a pod...
Odpovedať
Profilova fotka
@lia1234 najdolezitejsie je asi miesto svadby,cize sala ... potom hudba,kameraman/fotograf a zvysok ma 'cas' :-) Niektore saly su obsadene aj rok ci dve roky dopredu, a zacina to tak fungovat aj s nami fotografmi ... preto ak mate niekoho vyhliadnuteho,tak cim skor tym lepsie :-)
Odpovedať
Profilova fotka
My sme sa zasnubili v januari- do velkej noci som neplanovala nic - s rodicmi na sviatky sme sa rozhodli ze to dame v auguste ( a nie v r 2014 ako bol plan) - a uz mam takmer vsetko :)
Odpovedať
my sme sa v novembri rozhodli, kde sa vezmeme zatčiatkom apríla, reálne sme začali veci riešiť a vybavovať tak vo februári.
Odpovedať
Profilova fotka
ja som to začala vybavovať cca 8mesiacov vopred. Ak plánuješ väčšiu svadbu, tak sa občas oplatí aj skôr, lebo niektoré sály, fotografi, vizážisti sú aj rok dopredy vybookované....
Odpovedať
Profilova fotka
my planujeme svadbu 20.9.2014 a už som oslovila pár fotografov...podla mna je lepšie začať skôr a mať potom pokoj :) najdôležitejšie sú sála, hudba, foto/video..to aj rok pred svadbou a ostatne stačí riesíť oveľa neskôr :)
Odpovedať
ahojte, aj my plánujeme svadbu v auguste 2014 :-) . A keďže budeme mať troška väčšiu svadbu a väčších sál v ZA nieje tak veľa, tak sálu už máme. A DJ tiež.. Asi pred mesiacom som dostala odporúčanie na jedného pána, tak som mu skúsila zavolať, že len tak predbežene ;-) a troška ma šokol že už nemá veľa voľných termínov na budúci rok. Tak som ho rovno zajednala. Podobne je to s cukrármi a foto /video. A zvyšok až budúci rok ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
ahoj, my plánujeme svadbu niekedy august/september 2014....ešte nemáme nič vybavené, ani termín presne určený...akurát som písala zopár fotografom ohľadom ceny a tak ... a niektorý mali z 9 sobôt za augustu a september 2014 už päť obsadených :-| ... neviem, ale mne sa to zdá ešte táááák ďaleko :-D vybavovať sálu a foto+kamera začneme najskôr niekedy v auguste, septembri
Odpovedať
ja som zacala nieco malo cez pol roka dopredu a mala som vsetkych ako som chcela..urobila som to tak ze som sa v rovnaky cas opytala na volne terminy najdolezitejsich veci, pre mna to bol kostol, sala, kapela a tusim aj fotograf. Nasla som termin ktory vyhovoval im vsetkym aj nam a bolo vybevene a hotovo ;-) ostatne uz doladis lahko. Vela zdaru ;-)
Odpovedať
Záleží či chcete konkrétny dátum..:-) my sme svadbu začali plánovat začiatkom februára.. Chceli sme len konkrétne miesto,tak som tam volala a pytala sa prvý voľný termín.. Prvý voľný mali začiatkom júla,tak sme to rovno zarezervovali a hľadali na ten termín uz Dj,kameramana a tak,saty som vraj riešila neskoro,ale to mi len ťa pani narozpravala...:-) teraz viem ze to tak zvyknú robievat,aby si sa pre nich rýchlo rozhodla..,,takze takze pokial to vies takto dopredu,pokukajte minimálne restiky,to býva problém a podľa ich voľného termínu este zarezervujte fotografa, kameramana,dj-a,popripade skupinu,všetko ostatne ma cas...;-) krásne plánovanie...:-D
Odpovedať
ak mas presny termin a miesto, ktore velmi chces, a vies ze byva obsadene, rezervuj co najskor. zvysok ti staci maj.jun.
Odpovedať
ahojte, my sme sa s manzelom rozhodli v aprili, ze chceme mat svadbu v juni a vsetko sme v poohode stihli. za 2 tyzden obtelefonovane a vybavene. a uz sme stastni manzelia, bez 1 a pol rocneho stresu navyse :)
Odpovedať
Článok sa načítava...
ahoj, nam stacili 4 mesiace v absolutnom klude, ale ked sa na to naspat obzriem, zvladla by som to aj za mesiac. ale po bitke je kazdy general :) ak je nevesta z vacsieho mesta, odporucam si vopred rezervovat len matriku/kostol a restauraciu, ak mate nejaku vysnivanu.... ostatne sa da hravo zvladnut aj tesne pred svadbou.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?