Kde si môžem vytlačiť vlastnoručne robené etikety na fľaše?

Profilova fotka
Kocky, robili ste si vlastnorucne svadobne etikety na flase? Ja uz mam urobene len neviem, kde ich vytlacit. Viete mi poradit, kde by som ich mohla vytlacit?
Odpovedať
Profilova fotka
@monulka1982 Ja som ich tlačila doma na tlačiarni, kúpila som si ševte etiketový lepiaci papier a na ten som to tlačila ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
@majusska dakujem :) a potom si ich strihala? kolko si na jednu A4 vytlacila? ;)
Odpovedať
@monulka1982 dostat kupit rozne formaty, ty uz si len v pc nastavis rozmery jednej etikety (v pohode aj v obycajnom exceli), netreba nic strihat, len si kupis v papiernictve harok s etikatami takych rozmerov, ktore ti nyjviac vyhovuju, doma vytlacis a uz len lepis... aby si si to vedela predstavit:
Odpovedať
Profilova fotka
exprestlac....tam som si dala vytlacit a vysli ma na par centov, takze super :D
Odpovedať
Profilova fotka
@monulka1982 exprestlac....tam som si dala vytlacit a vysli ma na par centov, takze super :D
Odpovedať
Profilova fotka
@monulka1982 na jednu A4 som vytlačila 4 etikety a potom som to obrezala podľa potreby ;-) na vínové fľaše väčšie, na pálenové menšie ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
@mariankamk dakujem pekne :) este mam jednu otazku, chcela by som urcite 8ks na jednu A4. Ked si dam ten jeden obrazok do excelu, tak ako to mam nastavit aby mi to vytlacilo presne tam ako ma, presne do toho jedneho obdlznika? :) nie ze mi to vytlaci trochu mimo obdlznika a cele to pokazim. preklikala som vsetko ale nejako som to nikde nenasla.
Odpovedať
Profilova fotka
@9majusska cize ty si kupila taky papier ktory nemal vyznacene obdlzniky a ty si si etikety sama vystrihla ak to spravne chapem? :)
Odpovedať
Profilova fotka
@monulka1982 Ja som kúpila také, ktoré boli rozdelené na 4 a robila som to vo worde, ale na pálenové fľaše boli etikety priveľké, tak som ich musela obrezať trochu, je to lepšie ako strihať, lebo nie vždy sa podarí strihať rovno :-)
Odpovedať
@monulka1982 danemu počtu okienok nastavíš rozmery, do prvého vložíš obrázok, klikneš naň pravým a vo vlastnostiach si nastavíš rozmery obrázka, aké potrebuješ a dáš centrovať na stred aj zvisle aj vertikálne a takisto ukotvenie k strane alebo ako znak, teraz si nie som istá (píšem z mobilu, nemám to teda pred očami). potom tento upravený obrázok skopirujes a vložíš do každého polička. ak treba, každémuupravis zarovnanie na stred ešte raz... potom si sprav skúšobnú stránku na obyčajný list papiera a skontroluj si to...
Odpovedať
Profilova fotka
@9majusska ved to, ze to nechcem strihat, lebo by to rovne este nebolo :) ty si si to vedela presne nastavit, ze si dala na jednu a4 4 etikety a ti to pekne vytlacilo ako malo? :)
Odpovedať
Profilova fotka
@mariankamk dakujem, ved kupim papier a vyskusam to, ale ako pises najprv vyskusam na obycajny papier :)
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
@9majusska Prosím ťa vedela by si mi poslať vzor ako robiť tie etikety? Chcela by som ich na výšku a potom dať tlačiť do fax copy ale netuším ako nato :-D
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 1 roku
Ja som si robila sama etiketya aj pozvánky, ale nepozdávalo sa mi to. Tak sme to prehnali cez google a dali sme robiť etikety na flaše cez hvprint.sk a pozvánky sa nepamätám.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?