Je lepšie ubytovať hostí v hoteli, alebo im zaplatiť autobus?

Kedze priatel je z vychodu a svadba bude pri Bratislave, stojime pred otazkou, co je vhodnejsie a vychadza lepsie: ubytovat hosti v hoteli alebo zaplatit autobus, ktory by ich po svadbe odviezol naspat? nemate s tym niektora skusenosti?
Odpovedať
Profilova fotka
ahoj, neodporucala by som ten autobus.. to by museli ist vsetci naraz a ta cesta je dost dlha. kde budete mat svadbu? pozeram, ze si okres pezinok. napr. v modre vo vinarskej skole (ak este poskytuju ubytovanie takto cez vikend, treba sa popytat) to ani nie je az take drahe, ako napr. v hotely. ale z vlastnej skusenosti, aj kvoli pohodliu hosti odporucam ubytovat.
Odpovedať
Profilova fotka
kamaratka ola na svadbe ktora bola presne ako tvoja..a z východu šiel autobus ráno už o 4 pozbierali po ceste svadobčanov a prisli tam. ubytovanie zabezpečené. reálne si to neviem predstaviť s tou druhou tvojou variantov.. :-))
Odpovedať
Profilova fotka
my sme mali aj autobus aj ubytovaných hostí. Autobus pre ženíchovu rodinu ktorá bývala tak hodinu cesty od miesta konania svadby ich doviezol tam aj späť a pre tých ktorí boli z ďalšia (z BA a pod.) jednoznačne ubytovanie. To ako sa už dostavia na hotel a miesto svadby bola ich starosť, ale každý má predsa auto v dnešnej dobe. Na takú veľkú vzdialenosť východ - BA by som určite riešila ubytovanie. Ale keď nie si si tým istá, túto otázku by som položila tej rodine z východu, nech sa oni dohodnú čo im viac bude vyhovovať.
Odpovedať
tiez mame tuto dilemu ale ked som pocula sumu za autobus, tak radsej vsetkym zabezpecim ubytko v hoteli a k tomu aj saunu s vyrivkou nez ten bus :-S
Odpovedať
Ja tiez riesim ubytko ako autobus
Odpovedať
dievcata, dakujem... vyzera to tak, ze je rozhodnute - ubytko ;)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?