Co ste vsetko pripravovali pred svadbou

Zdravim. Chcem sa opytat co vsetko ste uz mali pripravene pred svadbou cca polroka pred? Kedy ste riesili svadobne saty?
Odpovedať
Profilova fotka
Sestra sa vydáva v novembri a nemá šaty ešte ani vybraté, takže asi tak :-D Ale tak ona je celkovo taká, že si všetko odjakživa nechávala na poslednú chvíľu :-D
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od dominikap98:

Zdravim. Chcem sa opytat co vsetko ste uz mali p…
@dominikap98 Na hlavnej stránke nájdeš pod diskusiou Svadobný plaánovač na 1 rok, ten by ti mohol pomôcť. Ale vo všeobecnosti je dobré mať o tomto čase vybavené: - sobáš (fara/matrika) - miesto hostiny, postupne výber menu - svadobné oznámenia, rozposielanie 2-3 mes. pred svadbou - šaty + popolnočné, topánky, doplnky - oblek - obrúčky - zákusky, torta, výslužky - DJ, foto, kamera, súbor na čepčenie, starejší - svadobná kytica, výzdoba miesta obradu aj hostiny - kaderníčka, kozmetička, manikúra, pedikúra - uvažovanie nad harmonogramom dňa, miestom fotenia portrétnych foto - ubytovanie pre hostí - kupovanie/tvorba rekvizít na fotenie a pod. - "rozlúčka so slobodou" - áno/nie, miesto, dátum, osoby To je asi taký základ v kocke, nemusíte mať samozrejme všetko z vymenovaného, je to na vás, pre čo sa so snúbencom rozhodnete :)
Odpovedať
Profilova fotka
Nooo my napriklad sme sa zasnubili v Aprili, rozhybali sme sa v planovani v Maji a svadbu mame zajtra, cize uplne vsetko sme stihli vybavit za 5mesiacov. 🤷🏻‍♀️😀
Odpovedať
My sme pol roka pred svadobou mali približný zoznam hostí a podľa zdravotných problémov hostí sme vyberali sobášnu miestnosť a miesto hostiny. Ja mám na svadbe vozičkára, čo všetko komplikuje. Oblečenie sme mi mali už dávno ale začali sme vyberať a zháňať doplnky. Riešili sme oznamká a obrúčky. Obehla som kvetinárstvo a cukráreň a všetci chceli objednávku najskôr mesiac dopredu. Podľa plánovača na tejto stránke sa fakt nešlo riadiť.
Odpovedať
Profilova fotka

Odpoveď na príspevok od dominikap98:

Zdravim. Chcem sa opytat co vsetko ste uz mali p…
@dominikap98 Mali sme zoznam hostí, miesto, menu, matriku, šaty, oznámenia. Šaty som si dávala šiť takže to muselo byť polroka dopredu. Dokonca aj DJ sme mali dohodnutého a ten sa zháňal celkom ťažko dibrý má vždy obsadené minimálne polroka dopredu aj rok niektorý možno. Ale podarilo sa. Uži si to. Keď budete na to dvaja zvládnete to hravo. Hľavne si nenechaj do toho kecať. Prajem veľa šťastia.
Odpovedať
musis sa hlavne ukludnit a vsetko si spis niekam na papier. v celku to pomaha, ak si to budes takto odskrtavat a budes vediet, co uz mas a co nie a hlavne, drzte sa hlavne svojich predstav
Odpovedať
Profilova fotka
No ja som zase taka, ze mam rada co najskor so vsetkym pokoj, nemam rada nieco odkladat a robit na poslednu chvilu. Radsej vybavim co najviac hned a potom uz len take nejake doladovacky a podobne.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?