Ako pribrať do šiat?

Profilova fotka
Ako behom troch mesiacov pribrať???? ma niektora skusenosti? bojim sa ze budem vyzerat ako dieta v tych svadobnych :(
Odpovedať
Profilova fotka
:) to je mile..kazda tu riešime ako schudnut a ty mas opacny problem.. :) skus antikocepcne..mne z nich vzdy narastli aj prsia aj zadok..co najmenej sa hyb (takze ziaden aerobic alebo cardio), skôr cinky - vacsie vahy, pizza o 9tej večer je tiez dobry spôsob a nezabudni zaliat vinkom a ako dezert cokoladovy puding.. :P
Odpovedať
chipsy na veceru urcite pomozu :) ale skor na brucho ako na prsia a zadok :) ale radsej si vyber saty, v ktorych budes ako nezna vila, nie take, v ktorych sa budes stracat :)
Odpovedať
@p_d ja som riešila podobny problem. čim viac som sa snažila tym som od nervov ešte viac schudla a musela dať zužovať šaty... ale ja som aspoň vcelku vysoka. hlavu hore, aj my kostnate budeme vyzerať pekne ;-) a čo sa tyka toho prežierania, tak to nefunguje. Keď je rychly metabolizmus, nezmôžeme nič. Snaď len s pribudajucim vekom alebo deťmi :-)
Odpovedať
Mne pomáhalo, keď som sa poriadne naraňajkovala (ja som raňajkovala okolo desiatej) a o hoďku a pol si dala obed, potom o asi tri hoďky nejaký olovrant a nakoniec večera- ale nie veľa. Proste celý deň mať niečo v bruchu. Mäso, syry, ovocie, zelenia a pod., sladkosti tiež, ale nie veľa. denne vypijem aj asi dva litre vody, možno aj to pomohlo, že sa mi do hruď naplnila vodou :-D. Na začiatku som jedávala aj večer pri telke, ale z toho mi skôr rástlo brucho a mäkol zadok. A skús nejaké cviky na prsia. Samozrejme, nevydržalo mi to dlho, už zase mi to ide dole, ale tak dva mesiace sa to držalo 8-)
Odpovedať
@pajocka dole ti to išlo preto lebo si urobila úplne presný postup ako si naštartovať metabolizmus a tým pádom si nepribrala ale v konečnom dôsledku chudla. :-D @p_d počúvni radu od mizela aby si potom neľutovala že si si pokazila metabolizmus a zrazu budeš v témach ako schudnúť. určite sú krásne šaty aj pre štíhle dievča. ja mám presne opačný problém všetky ktoré sa mi páčia sú na super štíhle baby.
Odpovedať
@p_d a ešte jeden postreh, s blížiacou sa svadbou budeš viac a viac v strese a myslím že o priberaní v tom prípade nemôže byť reč. teš sa že si štíhla, alebo ti pošlem zopár mojich kilečiek a budeme mať obe vysbívanú postavu :-D 8-)
Odpovedať
Ja by som ti odporucila vyhladat nejakeho profesionala, ktory sa venuje stravovaniu alebo nejakeho osobneho trenera. Isla by som na to cez posilnovanie (spravne cviky, spravne vahy, spravne postupy) a spravna vyziva (uprednostnit viac sacharidov v strave).
Odpovedať
Profilova fotka
ano, ano..aj ja ti predam moje 3kg, kt. sa krvopotne snazim schudnut..alebo este lepsie - pošem ti 9cm z bokov, co mam navyše :D :D :D gratis!!!
Odpovedať
@p_d presne viem ako sa citis. antika mi nepomohla, to co tu pajocka pisala je skor na chudnutie ako priberanie- pravidelna strava na upravu metabolizmu. nech sa snazim ako chcem cez 60kg sa nedostanem. ak mi nieco narastie tak len boky a trosku brusko ale inak nic a casom sa to samo aj tak zase strati. ked som bola mala bola som baculka ale po puberte som stale na tom istom :-( ked osm bola na VS skole tak som pribrala na 68kg, ale to len skrze mastnych klobas, rozkov s malsom a podobnym blbostiam na ranajky, 2 chody na obed a chlieb na veceru, popritom cvicenie na objem svalstva 5h do tyzdna. no ale to sa tiez odrazilo len na prdeli a bokoch. mylsim, ze nam je sudene ostat take ake sme a uz len upravit si saty. Chipsy, cokolady, pizza vecer v posteli pri filme, sladky cajik, sladene drinky.....prd pomohlo. nabrala som 1-2kg a to aj tak po case zmizlo ked som sa vecer prestala napchavat a miesat jendo cez druhe. ja uz som sa zmierila s tym, ze ak priberiem, tak to bude s babtkom a vekom ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
Baby dakujem za rady.. Antikoncepcia pomohla ked som bola mladsia. Teraz uz nie, a aj tak uz neberiem lebo chceme babatko :-) Jem vsetko, slane, sladke, mastne, ovocie, jogurty, syry, bielkoviny, no proste vsetko na co si pomyslite :-D Konzultovala som to aj s lekarom, ten povedal ze to pride casom, hlavne ked porodim prve diatatko, ze nepriberiem vela, ale urcite tak aby som bola spokojna.. Pozna ma, vie ze jem, take o anorexii, bulimii, neni rec... to vylucene!!!! :-) Tak uvidim, ja sa zatial nestresujem kvoli svadbe, to si uzivam ako sa len da. pravda je ze stres troska v praci mam :-( Saty na svadbu som si vybrala pinceznovske, po akych som vzdy tuzila... tak dufam ze to dobre dopadne.. Este raz vam dakujem :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@zuzulka86 aka si vysoka? ak to nie je tajne?
Odpovedať
ja som mala presne rovnaky problem ako ty...mne odporucili B-Komplex alebo pivne kvasnice, to zozenies bez problemov v lekarni bez predpisu, popripade ak mas niekde moznost aby ti pichali vitamin B12, to je asi to naj co by sa dalo. Ja som aj pribrala ale cim viac sa blizila svadba a s tym kopa stresu a vybavovaciek aj tak som potom schudla ze mi boli saty na snurovacku uplne na doraz...este kus a spadli by mi :) ale drzim palce
Odpovedať
Článok sa načítava...
@wanilla147 neviem sice v tomto momente aky to ma vyznam ale 168cm, bmi mam 19.8 :-)
Odpovedať
Profilova fotka
ja len tisko zavidim :D bo ja sa trapim ako zhodit a ono to nejde a nejde :D. ale buduci manzel ma ten isty problem, strasne tazko pribera. najviac mu pomohlo mlieko a mliecne vyrobky. ako denne vypije liter mlieka tak mu to islo hore.
Odpovedať
vobec sa netrap s tym, ze si stihla, urcite budes krasna nevesta. Presne viem ako sa citis, ja som bola dlhe roky chuda, posledny rok som pribrala asi 5 kil, ale asi to prislo vekom (mam 29), a tiez aj trochu nezdravym zivotnym stylom (co teda vobec neodporucam) :-D Svojmu milemu sa urcite pacis taka aka si, tak vahu vobec neries. ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
@zuzulka86 jj..kvoli BMI :) ja mam 21 a nadvahu 1kg..snad sa ho zbavim :)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 4 mesiacoch
Profilova fotka
Ahojte dievčence, ktoré ste z BA (bohužiaľ zatiaľ iba v ba) máte čas jednu hodinu do týždňa a chcete chudnúť tak mi napíšte ;-) Mám veľmi dobrú skúsenosť so skupinovým chudnutím ;-) Je to kurz zdravia, výživy a zdravého chudnutia, žiadne tabletky na chudnutieak chcete vedieť viac tak IP Je to naozaj účinné ja som takto zhodila už 10kíl. Alebo ak by ste chceli pribrať pár kíl a vyformovať si postavu tiež vám viem pomôcť:-)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 1 roku
Profilova fotka
ponukam vacsie kg, kludne aj zo 30kg a z bokov a zadocku (ak sa este o zadOCKU da hovorit), ponukam omnoho viac ako @wanilla147 a iste gratis... mnavyse moje kilecka su pestovane uz niekolko rokov.. takze... su kvalitne... 8-) ideme do drazby? pridas sa? resp. dam to tiez gratis a vacsie mnozstvo... :-D
Odpovedať
fitko...urob si svaly...svalstvo je tazsie ako tuk....a budes mat objem...smotanove omacky, biela muka...sladke..neviem...to je nezdrave...da sa pribrat aj zdravo, ale radsej pod dohladom trenera. Skus kontaktovat nejakeho trenera, on ti poradi.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?