Zoznam hudby pre DJa. Čo má hrať na svadbe?

Profilova fotka
baby, davali ste DJ ovi nejaky zoznam co ma hrat zrhuba? ak sa da mohli by ste mi poslať do IP diky.
Odpovedať
My sme nasmu dali zopar piesni co urcite sme chceli aby zahral + vysvetlili zhruba ako si predstavujeme zabavu, aky styl hudby atd. Doniesli sme mu aj zopar CD-iek. Inak sme to nechali na nom, lebo som vedela ze sa na nho mozem uplne spolahnut, ze vie navodit super zabavu a tak aj bolo. :-)
Odpovedať
Profilova fotka
My mame tematicky vymyslene jednotlive kola. Napr. Slovenska scena (taka starsia), slovenska scena (Take novsie piesne), 90 roky, Latino (spanielske, talianske...) a este vela inych. Do kazedho kola sme napisali par pesniciek, ktore by sme tam urcite chceli a DJ si ich vsetky zozenie. Ostatne nechame na neho. ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
sicilia: to je super napad.....aj ja nemam rada, ked je moc roznorody mix
Odpovedať
Profilova fotka
Ja som si robila hudbu sama, mam taky softver, kde sa to da namixovat, takze som zlepila 20-30 min kola, ked pridem domov, poslem zoznam
Odpovedať
U nas tiez hudbu robi drahy, spravi par cd s roznymi zanrami a to sa bude pekne pustat podla potreby (vhladom na nasu malu svadbu, by bol dj prepich a dost zbytocny)
Odpovedať
To ratkiller: mohla by si aj mne?? dakujem :)
Odpovedať
Profilova fotka
OK, ale az tak po 17,00 hod
Odpovedať
My budeme mat tiez podobne, ako pisala Sicilia. Ale bez DJ. Spravime si playlisty na cca 20 min a tie sa budu postupne pustat.
Odpovedať
Prosim Ta, mohla by si aj mne poslat ten zoznam, ratkiller? Dakujem pekne :-) velmi mi to pomoze, kedze nie vzdy viem nazov piesne, resp. interpreta...castokrat si pamatam len melodiu ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
aj mne by to pomohlo...som na tom tak isto...len melodia
Odpovedať
Profilova fotka
Kto nevie nazov piesne, resp. interpreta, tu je zoznam piesni, co momentalne frcia na fanku a ktore sa mne pacili a chcela som ich na svadbe. Este poslem do IP tie, co sme naozaj hrali na svadbe Interpret Názov Album Juanes La Camisa Negra Mi sangre (2004) Maroon 5 This Love Songs About Jane (2002) Madonna Sorry Confessions on a Dance Floor (2005) Bon Jovi Who Says You Can´t Go Home Have a Nice Day (2005) Shakira / Wyclef Jean Hips don´t lie Oral fixation, Vol 2 (2006) Atomic Kitten Tide is High Atomic Kitten (2003) Zuzana Smatanová Pocestný Anastacia & Eros Ramazzotti I Belong To You (il Ritmo Della Passione) Depeche Mode Precious Playing the Angel (2005) Robbie Williams Advertising Space Intensive Care (2005) Robbie Williams Sin Sin Sin Intensive Care (2005) Natasha Bedingfield These Words Unwritten (2004) Shakira Don´t Bother Oral Fixation, Vol. 2 (2006) Bon Jovi It´s My Life Crush (2000) Busta Rhymes / Pussycat Dolls Don´t Cha PCD (2005) Alizée I´m Not Twenty Mes Courtans Electriques (2003) k-maro Femme Like U La Good Life (2004) Michal Tučný Báječná ženská Berry White Zdenka Predná Vietor t.A.T.u Gomensai Dangerous and Moring (2005) Green Day Wake Me Up When September Ends American Idiot (2004) Black Eyed Peas & Johnson Jack Gone Going Gone
Odpovedať
fiha, baby aj mne zacalo svitat, ze by bolo vhodne pozistovat nejake pesnicky. drahy DJ-a nechce, ja som chcela zivu hudbu, ale nikoho nemame. asi to ostava na samovyrobu, ked uz budete posielat tie zoznamy, strasne by som sa potesila, keby ste ma neobisli ;-) vopred vrela vdaka, moc nam to pomoze... :-)
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
moja kamoska setrila na djovi a nemali ziadneho. potom povedala, ze to lutovala zo vsetkeho najviac, ze to bola najvacsia chyba. pustat stale cd je unavne, jeden sa tomu musi venovat, ale ked vam to penazenka nedovoli, tak je to pochopitelne. ratkiller tak posli, diky
Odpovedať
Profilova fotka
my sme muzikantská rodina, takže žiadne senzi senzus, repete a podobné šlágre sa u nás nehrali. Na svadbe nám fičala kvalitná hudba. Mali sme síce Dj ale v podstate hral čo sme chceli. Bolo super všetci sa bavili a hlavne nikto nebol násilne do ničoho nútený. Dj sa raz pokúsil pustiť grécke tanečky a na parkete nikto neostal... potom už sámn nič neskúšal, radšej sa prišielk poradiť :)
Odpovedať
no ako som uz pisala, my sice DJ mat nebudeme a budeme mat vlastne playlisty, ale to neznamena, ze si budeme pustat hudbu sami.. tak to by som teda nezniesla, aby niekto z hosti chodil a pustal... budeme tam mat kamosa, ktory sa o to bude starat a normalne dostane vsetky jedla ako ostatni... len nie zaplatene ako DJ ...
Odpovedať
suhlasim s emkou. nahrame si to vsetko na minidisk alebo na dvd-cko uz v takom poradi ako to budeme chciet, tzn. slovenske, anglicke, rychle, pomale, take kola ako hrava DJ. vlozime to do prehravaca a poverime jednu osobu, ktora to bude obsluhovat. o peniaze v nasom pripade ani velmi nejde, skor o to, ze nepozname nijakeho schopneho DJ-a z okolia. ak by ste o niekom vedeli, dajte mi prosim vediet, aj IP. alebo o zivej hudbe. budem urcite nadsenejsia ako z vlasteho dj-ovania. vdaka 8-)
Odpovedať
Ja si myslim ze sa to celkom neda naplanovat poradie piesni a kol, zalezi od zabavy, kto bude na parkete atd. Nas DJ bol flexibilny, vedel sa prisposobit a to bolo super.
Odpovedať
Bola som uz na takej svadbe, ze nemali DJ-a a robili si hudbu sami a bolo to celkom v pohodicke. Nas nebude vela, takze pre nas je tato alternativa vyhovujuca. Urcite sa bude dat obmienat a kombinovat aj pocas zabavy :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Takze, playlist, ktory som mala pripraveny, vyzeral takto: 1. Mladomanželský tanec (Metallica-Nothing else mathers) – uviesť, po večeri 2. ďaľej – green day – when september ends 3. na to Madonna –Sorry 4. nasledujú chytľavice súčasné (do 30min) 5. –––––––––––––––––– end ––––––––––––––––––––––––––––––––––––(15min) 6. Hot Latino Summer Megamix (20min) 7. ––––––––––––––––––end –––––––––––––––––––––––––––––––––––––(15min) 8. chytľavice moderné, ale iná ako 1. (20min) 9. slaďáky – moderné (10min) 10. ––––––––––––––––––-end ––––––––––––––––––––––––––––––––––––(15min) 11. SENZUS KOLO 12. ––––––––––––––––– end –––––––––––––––––––––––––––––––––––––(15min) 13. weiter-mix (12:35) 14. ? 15. ––––––––––––––––––-end–––––––––––––––––––––––––––––––––––––(15min) 16. maxim turbulens kolo 17. ––––––––––––––––––-end–––––––––––––––––––––––––––––––––––––(15min) 18. moderne kolo 19. sladaky 20. –––––––––––––––––––-end––––––––––––––––––––––––––––––––––––-(15min) 21. senzus kolo 22. polka 23. valcik 24. cardas 25. –––––––––––––––––––––end––––––––––––––––––––––––––––––––––––(15min) 26. country kolo 27. ––––––––––––––––––––-end––––––––––––––––––––––––––––––––––––-( Este musim vymysliet, ako poslat tie MP3
Odpovedať
Profilova fotka
No, vymuslela som to tak, ze mozem poslat DVD na dobierku za cenu DVD + postovne a balne (cca 60Sk). Kto ma zaujem, nech posle postovu adresu do IP
Odpovedať
Jaaj, ja som ten zoznam myslela skor tak, ze len zoznam pesniciek pre inspiraciu :-) mp3 nepotrebujem, to sa da lahko stiahnut z netu ...
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 1 roku
Profilova fotka
taky mensi orientacny zoznam pesniciek pre dj-a urcite pripravime, aspon sa moze rychlo zorientovat, co mame najradsej, a potom nech pekne hra najlepsie ako vie, a urcite aj na zelanie nasich hosti :-)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 5 rokoch
@ratkiller ahojky chcela by som Ta poprosit ak by sa dal este poslat ten soft na vytvaraniepesniciek pripadne aj to dvd dakujem
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 rokoch
@ratkiller aj ja si prosím
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 rokoch
@ratkiller Dobrý deň prajem, vedeli by ste ten zoznam ešte zaslať, prosím ? :)
Odpovedať
Profilova fotka
@ratkiller Ahoj prosim ta aj mnem zachranis mi zivot, ja som totalny hudobny antitalent - cely zivot pocuvam dodokola 3 kapely. Milujem OLDIES, ale to sa neda hrat celu noc:)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?