Živá hudba na svadbe z Banskobystrického kraja

Profilova fotka
Ahojte nevesty (byvale aj buduce :-) ), skusala som vyhladavanie, ale je toho vela.. Vedeli by ste poradit nejaku dobru zivu kapelu z okolia Zvolena, Hrinovej, Turc. Teplic, prip. Martina, B. Bystrice? O par uz viem (Paprckovci a Hroncekovci z Hrinovej), tak prip. mi viete dat referencie? Velka vdaka! :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj Ivv, bola som na svadbe, kde hrali Paprčkovci. Poviem Ti tak, koľko ľudí, toľko chutí. Mne osobne sa nepáčili, lebo hrali väčšinou ľudové pesničky a zdalo sa mi, že dosť vysoko. No neviem ako to vysvetliť, proste zdalo sa mi, že hrali o tón vyššie :-) . Pomedzi to púšťali moderné pesničky z CD. No ale čo sa mi najviac nepáčili, kolá boli kratšie ako prestávky, pomedzi ktoré si popíjali a ráno to už bolo o ničom. Tak akurát pre chlapov, ktorí vedeli spievať a oni im hrali :-| . Viem jednu dobrú kapelu z Lovinobane, aspoň sa mi tak zdá a hrali super a aj cena bola dobrá. Ak budeš chcieť, môžem Ti zistiť názov a aj kontakt na nich :-) . A odporúčam Ti, aby si sa pozrela do témy: Svadobná hostina Zvolen a okolie. Je nás tam dosť a radi privítame ďalšiu nevestičku, lebo sa to tam už hmýri tehuľkami ;-) Kde idete mať hostinu?
Odpovedať
Profilova fotka
skusam este raz.. :-) nemate niektora tip na dobru zivu kapelu? tusim uz bude moct byt aj z celeho stredneho slovenska :-D. btw. poculi ste uz o tom, ze by niekomu hral na svadbe senzi senzus? ;-) iwuskaaa, tebe som poslala mail, tak ak mozes zohnat to cislo, budem Ti vdacna! :-)
Odpovedať
Ivv, poslala som ti kontakt na IP.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 5 rokoch
Ahojte chcem Vás poprosiť o radu respektíve o odporučenie nejakej živej kapely aj DJ s okolia Banskej Bystrice Ďakujem pekne.... :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Možno sme to my.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?