Svadobný DJ Tomáš Sitta - aké máte skúsenosti?

Ahojte kocky. Mali ste niektora na svadbe DJ Tomasa Sitta? Boli ste spokojne? Dakujem
Odpovedať
Ahoj katikaa222, ja som ho zazila na bratrancovej svadbe. Hostia sa super zabavali a nebol problem zahrat aj na zelanie. :-)
Odpovedať
Dakujem velmi pekne za info :)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 3 mesiacoch
Ahojte kocky. a vie zastat istym sposobom I starejsieho ? Myslim tym ze vies troche svadbou ze co sa ide diat a tak ??? Dakujem za odpoved Pavlina
Odpovedať
ahojte, tiez by mi pomohli pri rozhodovani nejake aktualne skusenosti s Tomasom Sittom? @katikaa222 mas ho rezervovaneho?
Odpovedať
Ahojte, @monikai7 @pavelina_o mala som DJ Tomáša na svadbe a boli sme s ním veľmi spokojní. Bola s ním výborná komunikácia a vyhovel nám vo všetkom na čom sme a dohodli. Odmoderoval čo bolo treba, spravil nám hry a skvelo nám hral počas celej svadby. Môžem Vám ho len odporučiť :-)
Odpovedať
DAkujem velmi pekne za odpoved a peknz den zelam :-)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 10 mesiacoch
Ahojte, my sme mali DJ-a Sittu na svadbe a boli sme veľmi spokojní. Presne nám zabezpečil úplne konkrétne pesničky na svadobný tanec, i k prezentácii, ktorú sme premietali. Vtipne odmoderoval všetky hry, kvíz, tombolu - otázky sme mu dali my, ale určite by si niečo vymyslel aj sám. Čepčenie sme nemali, ale pýtal sa nás na to. Nebol problém hrať na želanie - priam odporúčam priamo sa za ním zastaviť počas svadby a zostaviť s ním skvelé hudobné kolečko. Bezproblémové jednanie, veľká ochota, pred svadbou nás kontaktoval, aby mohol všetko pripraviť, aby sme boli spokojní a dostali sme od neho aj krásnu spätnú väzbu.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?