Svadobný DJ sa odriekol mesiac pred svadbou. Čo teraz?

Natrafiť na takých serióznych ľudí, ako sme my natrafili na Dj z Banskej Bystrice, je určite super vec. Hlavne vtedy, keď sa odriekne mesiac pred svadbou. A to ešte urobil dosť zavčasu, i keď už sme obvolali asi 12 Dj-ov a všetko obsadené. Čert aby to zobral! ]-(
Odpovedať
Ufff, tak to by ma asi polozilo. Ale nezufaj, rozum do hrsti a nech sa vsetci snazia pomoct...My sme mali kapelu, ale tak vedela som, ze nam toto nespravia, poznala som ich dobre, ze su fakt seriozni. Drzim velmi palceky, aby sa podarilo vsetko vyriesit.
Odpovedať
Profilova fotka
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
Tak ja som zháňala DJ-a ešte 3 dni pred svadbou... keby som toho prvého dostala do ruky, tak ho asi zaškrtím.. ale svadbu sme namali v nátreskovom období, tak sme nového našli (na nete ;-)) a všetko bolo super 8-)
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj Mariannař, mne sa stalo presne to iste. :-) Obvolala som niekolkych DJov, nedarilo sa mi, ale nakoniec sme zohnali DJ z Trnavy. Hmm, mam hodnotenie v albume, ak chces mrkni. :-) ;-)
Odpovedať
Tak dva dni zháňame a Dj a starejšieho...starejší možno bude,ale ešte Dj nám chýba :-| Najradšej by som toho nášho "spoľahlivého" zaškrtila.
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj, skús ešte DJ Steeveeho. Ale skús až poobede, lebo je po akcii. Je zo Žiliny, takže by tam bola asi taxa za dopravu, ale je skvelý a možno sa dohodnete.
Odpovedať
Vďaka kočky,ste všetky super,ako sa snažíte pomôcť. :-) :-) :-) To je hrozné a ani si nechcem predstaviť,čo by som robila,keby mi to ten "dobrák" odriekne 2 dni pred svadbou...
Odpovedať
Profilova fotka
Buď rada, bol to asi dobrý cicvor. September je ťažký mesiac na svadby, ale vždy sa nájde dobrá duša.
Odpovedať
To dúfam... katavinka nevieš prosím ťa niečo DJ-ovi Edovi z PK? :-)
Odpovedať
Profilova fotka
my by sme mali mat milacikovho nejakeho vzdialeneho pribuzneho...ak spravi to, o com kocky pisete, milak je vyveseny na cimburi hradu ]-( :-D
Odpovedať
Profilova fotka
marianna5: držím palčeky, viem, čo prežívate, nám sa stalo to isté, len so živou kapelou. Mali sme zajednanú známu kapelu pol roka a mesiac pred svadbou nám odriekli. Všetky ostatné kapely už boli obsadené a dievčatá tu na stránke mi pomáhali ako sa dalo. Nakoniec sme zohnali kapelu vďaka známemu, neboli to síce svetoznámi hudobníci, ale hrali perfektne a všetci hostia sa super bavili ;-)
Odpovedať
moncuska... ;-)
Odpovedať
Článok sa načítava...
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?