Svadobný DJ a príplatky

Ahojte baby, stretli ste sa prosím Vás niektorá z Vás s tým, že DJ nebol moc ochotný prísť na svadbu čisto len ako DJ bez "doplnkových vecí" z jeho ponuky (PR.: nasvietienie sály, dymové efekty, prskavky atď.). pre predstavu všetky navrhnuté doplnky stoja viac ako polovicu ceny DJ. ďakujem
Odpovedať
Profilova fotka

Odpoveď na príspevok od kajka195:

Ahojte baby, stretli ste sa prosím Vás niektorá …
@kajka195 za mna musim povedat ze nie, DJ jedna s nami fer. Ponukol nam co poskytuje, ale nenuti nas do nicoho a hlavne by to uz bolo v cene. Cize asi by som odporucila si najst ineho, je ich vela za kazdym rohom.
Odpovedať
Profilova fotka

Odpoveď na príspevok od kajka195:

Ahojte baby, stretli ste sa prosím Vás niektorá …
to znie ako uplne neprofesionálne správanie. Myslím, že podobný príspevok som videla na fb. Nakoniec ten DJ na poslednú chviľu uprednostnil svadbu kde ho "využijú" viac = zaplatia mu viac.
Odpovedať
Ďakujem za odpoveď baby, som aj rada za ďalšie nevesty, že to nie je štandard. Takže p. Dj Dušana Dojčára vôbec nemôžem odporúčať, jeho prístup bol neprofesionálny a povedala by som, že len zbytočné mrhanie času. Prvotná komunikácia bola extrémne rýchla, ústretová, zaslanie portfólia bolo obratom až som bola prekvapená. Avšak akonáhle sme mu napísali, že by sme mali záujem len o službu DJ bez doplnkových služieb (fotobúdka, osvetlenie a ďalšie efekty) začali nepríjemnosti (neodpisovanie na emaily- padlo mi to do spamu, zabudol som odpísať, nezdvihol telefón, ozvem sa zajtra - neozval). Následne z neho vypadlo, že by bol radšej, keby sme jeho portfólio využili viac a tým pádom by bola svadba krajšia a hostia by si to lepšie užili. Upozorňujem, že nám aj napísal konkrétnu hodnotu v akej si predstavuje svadbu s poznámkou, že to nie je suma, ktorá by nám zrujnovala rozpočet (pre predstavu-bolo to cca o 40% viac ako čisto DJ služba). Nie je problém ak si DJ vypýta vyššiu sumu, samozrejme je to jeho individuálne rozhodnutie a ohodnotenie svojej práce, ale ponúkať DJ služby a odmietnuť prísť len čisto ako DJ mi nepríde fér.
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od kajka195:

Ďakujem za odpoveď baby, som aj rada za ďalšie ne…
@kajka195 Dobrý deň prajem! Odpisujem z konta mojej priateľky, cez môj starý pracovný profil viem stránku len prezerať. Posielanie správ či komentárov mám ako "pro" užívateľ stopnuté. Žiaľ neviem vyhovieť všetkým, mrzí ma že ste mali z mojej komunikácie/prístupu nepríjemný pocit... Nebol to úmysel, veď všetci chceme mať spokojných a štastných zákazníkov, ktorý nás budú odporúčať ďalej... Preto sa budem snažiť do budúcna komunikovať jasnejšie aby som predišiel podobným nedorozumeniam. Vysvetlenie: - Je pravda, že som Vašu svadbu odmietol. - Je pravda, že som Vám chcel odporučiť doplnky aby ste si vyšperkovali svoju svadbu a zároveň sa zvýšila cena za moje služby... - Neodpisovanie na emaily nebolo úmyselné naťahovanie času, Vaše správy naozaj končili v spame, to som Vám aj po telefóne vysvetlil. Ospravedlnujem sa este raz za nepríjemnosti a za nedorozumenie ktoré vzniklo pri spoločnej komunikácii... Ja si Vážim Váš prejavený záujem. Mrzí ma celá vzniknutá situácia. Rešpektujem hore napísaný názor je pravdivý až na to "zdržiavanie", ktoré nebolo úmyselné... Prajem Vám takto dodatočne krásnu svadbu a veľa úspechov ako v osobnom tak pracovnom živote. S pozdravom Dušan Dojčár
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?