PP Production a DJ Gabo

Pekny den, podelte sa o skusenosti s PP Production a s DJ Gabom..... :-)
Odpovedať
Profilova fotka
odohral som par svadieb v poslednej dobe okolí Bratislavy večšinou sa tam skloňovali dve mena Dj Gabo..a DJ KALI,,tak tipujem v okolí Blavy patria asi medzi najlepších :-) ...........
Odpovedať
Profilova fotka
niektori PRO zazili na akciach spominanych v nadpise temy viackrat, ako vsetky nevesty dokopy, ktore tu doteraz prispeli, tak ich nazor moze byt pre nevesty zaujimavy - samozrejme, ak niekto len netipuje z pocutia :) ja so fotil na niekolkych svadbach, kde sa o hudbu, osvetlenie a dalsie efekty staral DJ Gabo - vsade sa ludia bavili vyborne - vidno, ze robota ho bavi a neflaka to, vybavenie ma na urovni, mozem ho odporucat ;)
Odpovedať
Dakujem, mam dobre referencie na DJ Gabo aj PP Production...... len si teraz vybrat :-)
Odpovedať
Profilova fotka
treba si s nimi vyjasnit, ci tam budu osobne, alebo poslu nejakeho svojho kolegu ;)
Odpovedať
Profilova fotka
ja som není platený za nič..ja sa občas opýtam na konkurenciu.fotografov kameramanov a majiteľov podnikov a keď niekoho chvália tak asi vykonavaju dobru robotu.. :-)
Odpovedať
PP Production - robili svadbu mojej sestre a tento rok aj mne. Mam na nich dobre referencie aj od znamych z dalsich svadieb. Rozhodne odporucam, hostia sa dobre bavili a program bol vyborny. Oslovila by som ich znovu kebyze sa znovu vydavam :-)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 5 mesiacoch
PP Production - ak si ich vyberiete, nebudete lutovat. Su to profici, Peter hra ako DJ, Monika moderuje. Urobia vam program svadby, vedie vycitit podla nalady na svadbe, kedy co sa hodi, zabezpecia organizaciu okolo i pocas obradu, a a tak nevesta nemusi mat ziadne stresy - Monika dohliadne na vsetko. Nam svadbicku vonku aj zdobili a urobili ju velmi peknu. DJ hra neskutocne, naozaj sa vyzna. :)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?