Poznáte slová svadobnej piesne SVADOBNÁ?

Profilova fotka
nemate nahodou niekto slova piesne svadobna od zboru sv. jakuba? ked si to pustim cez youtube, nerozumiem jednemu versu.
Odpovedať
1. Keď dievča v bielom závoji, vstane si s tebou pred oltár, Jej nežné áno zazvoní, /:dáte si seba ako dar.:/ 2. A potom spolu životom, po ceste ktorá svietiť má, Pôjdete spolu v dobrom zlom, /:až kdesi hore, do neba.:/ Ref: Nech Boh stále bdie nad vami, nech vám svoju milosť dá, Aby ste kráčali vždy jeho cestami, /:Tam je láska úprimná.:/
Odpovedať
Je to tak krásne, dnes vedľa teba stáť prišla tá chvíľa, keď život chcem ti dať, tak vezmi moje srdce, ukry ho do dlaní a chráň ho svojou láskou, nech sa pádom nezraní. Je to tak krásne, ty si moja, ja som tvoj chcem ťa láska chrániť po celý život svoj. Od dnes naše cesty v jednu budú navždy spojené, v slzách dažďa, v lúčoch slnka, spolu po nej pôjdeme. Už zvony svadobné nám pieseň lásky hrajú, nech Božie ruky dnes našu lásku požehnajú, nech Boh je stále v nás prítomný v každej chvíli a upevňuje vieru nám, aby podľa nej sme žili. Niečo sa končí, niečo nové začína, Obrúčky na ruke, k prípitku čaša vína Pred oltárom v bozku manželskom nežne dotknú sa pery, čo Boh s láskou spojí, človek viac nerozdelí. Už zvony svadobné nám pieseň lásky hrajú, nech Božie ruky dnes našu lásku požehnajú, nech Boh je stále v nás prítomný v každej chvíli a upevňuje vieru nám, aby podľa nej sme žili.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?