Pieseň na príchod k oltáru

Profilova fotka
Dievcata chcela by som vediet, resp. aky mate nazor na to vy, ak by mi hudbu pri prichode k oltaru niekto pustil co ja viem - z cd. Nie je to neuctive? Alebo moze sa to vobec?
Odpovedať
1
2
Profilova fotka
no na urade je to bežne, ale v kostole, neviem...
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj my mame na CD nahraty svadobny pochod lebo sme dali upravit prechod s pesnickou na kt.pojde do kostola priatel a budeme to mat pustene :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@ja311 nemyslim si,ze hudba z CD v kostole je neuctiva,pokial sa nejedna o nejaku metalovu alebo tvrdu hudbu.Aj ja chcem aby nam pustili Pachelbela z CD,kedze chcem aby to naozaj znelo pekne....Este som to s fararom neriesila ale dufam,ze to bude ok,pretoze v takychto veciach by naozaj mali vyjst v ustrety... Tak vela stastia ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
@lienkavax Dakujem :) aj ja by som chcela Pachelbela a preto som sa pytala, lebo neviem odkial by som zohnala umelcov, ktori by mi to fakt kvalitne odohrali .. tym nechcem nikoho davat dole, jednoducho tu ide o to, ze ani nemam sajnu kto by mi to zahral ... Urcite by som si nedovolila zneucitit si chram Bozi nejakou poburujucov hudbou .. to urcite nie a osobne si myslim, zeby s tym nemal byt az taky problem ..takze dakujem za utvrdenie a za to, ze nie som jedina "narocnejsia" :)
Odpovedať
Profilova fotka
@ja311 nie si jedina "narocnejsia" ;-) ,my len tuzime po tom,aby NASA CHVILA mala velmi blizko k dokonalosti ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
Presne :) moj drahy len vstrebava, lebo kazdy den pridem s inym napadom :D
Odpovedať
Profilova fotka
Aj ja by som chcela pachabel ale neviem ci zozeniem niekoho kto mi to aj zahra... Potom budem riesit mozno aj to cd :-)
Odpovedať
Na cestu k oltaru by sa hodila a jpiesen Should I stay or should I go :) od The Clash ;)
Odpovedať
Profilova fotka
jedno z najkrajsich ozvuceni obradu som zazil v Bytci na zamku... a pri prichode nevesty k "oltaru" hrala Moya Brennan, zimomriavky :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Enya má nádherné piesne, Kenny G. a Yiruma ani nehovorím, ale moja srdcovka je Jonathan Cain - Bridal March... :-) http://www.youtube.com/watch?v=2tiZHV... Dúfam, že budeme môcť mať z CD...
Odpovedať
Profilova fotka
@ja311 ani nehovor :-D ja tak chodim za nim s napadmi uz od zaciatku januara :-)
Odpovedať
Profilova fotka
my budeme mat toto:) http://www.youtube.com/watch?v=QgaTQ5...
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
@djhusenica a ktorá pesnička?:)
Odpovedať
ja budem mat huslistu, flautistu a klavesy...zahraju mi asi pät piesni pocas obradu...Pachelbel na uvod, potom Thousand years od Ch.Perri, Only hope od Mandy Moore, Cora -Last of the Mohicans, este nejaku klasiku a este nieco ale uz neviem co...velmi sa na to tesim, bude to krasne :)
Odpovedať
Ja dufam, ze nam povolia toto ako neliturgicku skladbu http://www.youtube.com/watch?v=2JMoja...
Odpovedať
Profilova fotka
@siwonka pesnicka sa vola "tell me now" a je zo soundtracku k filmu King Arthur, jednoducho noblesna B-)
Odpovedať
Profilova fotka
@dasenkaaaa last of the mohicans rulez! 8-)
Odpovedať
Profilova fotka
@vlcik1 @lienkavax nechcem vam brat iluzie dievcata, ale zo skusenosti (odohrala som uz vyyse 100 svadieb) viem, ze v kostole sa nesmie pustat hudba z prehravacov a hudba bez nabozenskeho podtextu...netvrdim, ze sa to este nikomu nepodarilo...su knazi, ktorí si to risknu a povolia, ale nie je takych vela...kostol je totiz posvätne miesto a tie maju prisne pravidla...ja som si mnohokrat nemohla ani pustit vopred nahratu hudbu pre podklad ku zivemu spevu....ale drzim palce a dajte mi potom vediet, ako ste dopadli.
Odpovedať
Profilova fotka
@laura1804 Fuu aj keď to je obmena originálneho pochodu? :(
Odpovedať
Profilova fotka
Ako dlho má byť tá hudba pustená miesto svadobného pochodu, keď sú napr. aj 4. minútové melódie.
Odpovedať
Profilova fotka
@vlcik1 no...ked je to obmena svadobneho pochodu, nemal by to byt az taky uplne velky problem...moja kamoska si brala snubenca, ktory roky hral v rockovej kapele, tak mali svadobny pochod v takom trochu rockovejsom style, ale zahraný nazivo...a nebol s tym problem. pokial to posobi nenapadne a nie nejak extravagantne, da sa dohodnut...ale ked to uz zavana americkym stylom a robi sa z toho velke halo, toto uz knazi zvycajne nedovolia...chapes, oni maju zodpovednost za to, aby "omsa mala uctivy a dôstojny priebeh v sulade s liturgiou a nabozenskym charakterom"
Odpovedať
Profilova fotka
@vlcik1 napr. priznam sa, ze velakrat sme prepasovali do omse pre nevestu piesen, ktora povodne nebola nabozenskeho charakteru napr. tak, ze sme tomu dali taky charakter pokojnesou hudbou a dotvorili sme si text, ktory pripominal nabozensky...mozem uviest ako priklad : casto na nas mali nevesty poziadavku zahrat velmi znamu piesen Halelujah - tak sme zohnali schvaleny krestansky text do tejto piesne a obe strany boli spokojne...
Odpovedať
Profilova fotka
@uzanka16 toto je uz uplne vasa vec, ide o dohodu s kantorkou (rimokatolicky obrad), kedze zvycajne po svadobnom pochode este nasleduje piesen k omsi. nevesty si to prisposobuju podla toho, aky dlhy je nastup nevesty...
Odpovedať
Profilova fotka
je to hlavne na dohode s knazom. Niektory povoly a iny nie. ... my budeme mat z CD pusteny svadobny pochod a aj pochod pre snubenca a to je pesnicka od nightwishu imaginaerum a takisto budeme mat pesnicky na svadbe ktore nemaju liturgicky charakter (napr. Vivo per lei alebo Len kym tu si) a nema s tym problem. Je sice pravda ze snubenec je organista, ale nemyslim si ze by sme pre to mali daku vyhodu. Vyhodu budeme mat v inom ale to tu uz radsej nejdem pisat aby nebol niekto nahodou pohorseny :)
Odpovedať
Profilova fotka
@zuzkarisko Kraaaaaasa ... to bola nasa oblubena .... a vidis opat pridem s novym naaapadooom .. teda s tym tvojim :-) :-) :-)
Odpovedať
a počuli ste už túto verziu skladby Hallelujah: http://videoalbumy.azet.sk/mistrinank... to síce dychovka, ale tie slová...hneď mi stislo srdce, keď som to počula :-)
Odpovedať
@dasenkaaaa môžem sa spýtať, kde si ich zohnala? ďakujem za odpoveď :-)
Odpovedať
Dievcata, mne sa tiez velmi paci Pachelbel, ale zatial mna vsetci okrem mojej hlavnej druzicky zrusili, ze to je ako na pohreb :( A tak krasny pochod by na to bol! Drzim palceky vsetkym, ktorym Vam tento vyber schvalili Vase drahe polovicky atd. :)
Odpovedať
@evka252 flautistka je moja znama...uci na umeleckej skole vo Vranove nad Toplou hru na flautu...a dala dokopy aj huslistu a klavesy...
Odpovedať
Profilova fotka
@gabibe podla mna to nie je na pohreb....je to skvost :)
Odpovedať
1
2
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?