Odporučíte dobrého Dj v Trenčianskom kraji?

Hľadám DJ, ktorý ma finančne nezruinuje a súčasne dokáže vytvoriť príjemnú atmosféru. Mašinku kľudne môže vynechať... :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj ja by som ti odporucila Roberta Krchlika.je to DJ a starejsi zaroven.je uzasny aj mi ho budeme mat.je aj na FB mozes si ho pozriet,ale je problem ze ma strasne plno.
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj my sme mali Michala Maláňa je tu ako DJ team..vrelo odporucam a inak my sme tiez nemali masinku.. :-) sice byva dost plny ale ak ho informujes cim skor,urcite neolutujes... :-) ak by sme mali znovu svadbu (cirkevnu tentokrat,na 100% berieme Miska ) este ak ti mozem poradit,neber si cloveka ktory ma zastavat viac funkcii na svadbe... nie je to dobre a potom je z toho len polovicna robota ak vobec...ak by si sa rozhodla predsa len pre toho pana Krchlika,odporucam ti zamestnat ho len jednym...naozaj...mne ani keby sa zarucoval ze to tak robi a neviem co,nespravila by som to...nikto nieje taky sikovny aby robil dve veci sucasne a este take rozdielne...to je len dobra rada :-)
Odpovedať
Konecne niekto s takym nazorom ako mam aj ja....Radka 1303,zasluzis si potlesk za to,ze si sa nebala povedat pravdu,velmi Ta obdivujem a suhlasim s tym,ze nemoze jeden clovek robit dve veci naraz a este k tomu aj dobre a zodpovedne.
Odpovedať
Profilova fotka
Pekný deň. Pozrite si, prosím, môj profil. V prípade záujmu ma kontaktuje.
Odpovedať
ja si napriklad myslim, že DJ sa na svadbu vobec nehodi.... ma to byt nieco honosnejsie, a nie len chlap, ktorého si mozem vypocut hociaku sobotu na diskotéke, takze pre mna jednoznacne skupina na svadbu. A v tn kraji ich je dostatok kvalitných, takze nie je problem si vybrat a dat svadbe svoje caro, co DJ nikdy neurobi
Odpovedať
Profilova fotka
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?