NITRA - Hudba na menšiu, modernejšiu svadbu - viete pls poradiť?

Ahojte, priznám sa, píšem sem 1x aj keď množstvo vašich rád a skúseností mi už veľmi pomohlo. Teraz si však nevieme rady. Plánujeme svadbu v máji 2018 a zasekli sme sa na položke: Hudba. Nemáme overeného DJ, ani známeho, ani pozitívne referencie (negatívnych by už bolo viacero) a nevieme sa pohnúť z miesta... Hľadáme totiž na hudbu niekoho, kto bude plniť a spĺňať naše hudobné predstavy a želania (t.j. žiadne ľudovky, žiadne súťaže, kačací tanec, spev do hudby ani nič podobné...). Hľadáme niekoho kto nám vyplní jemným podmazom tiché miesta pri obrade, pri večeri, bez problémov nám pustí akúkoľvek pieseň na mladomanželský tanec a ako tanečnú hudbu nám bude vedieť pustiť niečo aj retro, aj niečo rockové, aj 80./90. roky, niečo moderné (ale nie rádiové odrhovačky)... Stretli ste sa s niekym takým, alebo máte skúsenosti s podobným DJ-jom? Ďakujem pekne za akúkoľvek pomoc a odozvu :)
Odpovedať
no toto by zaujimalo aj mna.. my mame mensiu svadbu o rok v septembri a nechceme ziadne ludovky, ziadne hry, skratka len vyplnit nejakym podmazom ticho pocas vecere, prvy tanec, atd. zvazujeme aj taku alternativu, ze si spravime sami nejaky playlist a budeme ho mat pusteny cez usb. asi by som dja zabila, keby mi pocas svadby zahral desmond ci elan alebo senzus :)
Odpovedať
Profilova fotka
@dominikakr Mikéci Andrej
Odpovedať
@dominikakr tak to som rada, že nie som jediná, ktorá takýmto smerom rozmýšľa :)
Odpovedať
Profilova fotka
@camille_007 DJ-STRELA
Odpovedať
Profilova fotka
@camille_007 @dominikakr Dobrý deň prajem, vhodnou voľbou pre menšie svadby môže byť najať si inštrumentálneho hudobníka, ktorý Vás môže sprevádzať už počas svadobného obradu a gratulácií, neskôr Vám spríjemní podmazovou hudbou večeru či posedenie po nej a v originálnom prevedení Vám môže tiež zahrať aj pieseň pre prvý tanec. Mal som tú možnosť sprevádzať svojou hrou viacero takýchto svadieb a mladomanželia aj ich hostia si vždy pochvaľovali príjemnú atmosféru, ktorú som pre nich vytvoril, ale aj to, že neboli ohučaní od hlasnej hudby a mohli sa dosýta nie len najesť, ale aj porozprávať. A ak sa chceli aj zabaviť, DJ-a stačilo mladomanželom zavolať si až na neskoršiu hodinu. Som svadobný pianista, a ak by Vás takáto možnosť oslovila, s radosťou budem súčasťou Vášho svadobného dňa. Pre viac info navštívte, prosím, môj profil alebo webovú stránku. PS: Som priamo z Nitry. :)
Odpovedať
Profilova fotka
Dobrý deň, pôsobím v akustickej eventovej kapele Wooders. Sme v zložení spevák/gitarista, sólový gitarista, basgitara a cajón (akustické perkusie), náš repertoár tvoria moderné hity 20. a 21. storočia v akustickom prevedení, ktoré neurazia žiadne ucho :) Pre viac informácii si môžete pozrieť naše promo videá na našom webe :)
Odpovedať
Profilova fotka
Dobrý deň slečny, možno Vám vieme ponúknuť práve to, čo hľadáte a to našu djku elly. Je vyhľadávaná najmä preto, že sa vyhýba Mašinkám, Desmodom a zameriava sa na presne vyskladaný playlist(žánre) podľa požiadaviek novomanželov, aby to bolo naozaj podľa ich predstáv a aby na ich svadbe zneli skladby, ktoré obľubujú a absolútne nezazneli skladby, ktoré jednoducho nemusia. Archív djky elly je veľký, pestrý a za to množstvo rokov, ktorému sa elly venuje hudbe je profesionálka a pani za mixpultom. Zvládla už svadby aj pre 25 ľudí i pre 150 :) Ak by Vás zaujímali akékoľvek informácie týkajúce sa elly, odporúčame Vám prečítať si informácie v našom profile alebo nás priamo kontaktovať. Niekoľko fotiek z akcií elly http://www.mojasvadba.sk/catalog/vend...
Odpovedať
Profilova fotka
@dominikakr Prajem pekný deň Chodievame hrávať svadby presne na tento štýl ako ste písali, spríjemniť tiché miesta počas večere, prípadne svadobný tanec...pripájam video https://www.youtube.com/watch?v=XX6wo... Ak by ste mali záujem o viac info, kľudne sa ozvite :-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?