Koľko stojí Dj na západnom Slovensku?

Kolko vas stal alebo za kolko mate objednaneho DJa? A co vsetko ma v cene? Cisto len hudbu, alebo aj osvetlenie, bublinkovu sou, dymovu sou,... A do kolkej je ochotny hrat za tu cenu?
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj,ja som zatiaľ zajednávala DJ-a z Modry-Ladislav Csengel-dostala som na ňho odporúčanie tu na fore a berie 330... toto je mail,kt. mi poslal: Cena za kompletné ozvučenie a osvetlenie svadobnej hostiny je 330,- Eur Cena zahŕňa: 1. Kompletné moderovanie svadobnej hostiny, program podľa vzájomnej dohody ( svadobné hry, odčepčenie, vyberanie peňazí do vienka, tradície ... atď ) 2. Hudobný výber pesničiek od 50rokov po terajšie, súčasné hity, ľudové piesne 3. Ozvučenie podľa podľa veľkosti miestnosti. Špičkový zvuk zabezpečí technika značky RCF, ELEKTRO-VOICE, PIONEER 2x bezdrôtový mikrofón 4. Svetelná technika: 4x disco efekty, 4x rotačné hlavy, 2x 3D Laser 8x LED PAR 64 Reflektor na nasvietenie celej sály 5. Špeciálne efekty: 1x parostroj, 2x bublinkostroj 6. Hranie do 05:00 hod. rána. Každá ďalšia načatá hodina 20,-€ 7. Dopravu
Odpovedať
koľko stojí je veľmi relatívne lebo môžeš mať svadbu v BA a DJ z BA resp. blízkeho okolia a môžeš mať DJ z Trenčína, Prievidze a ten bude si bude pýtať inak ako ten z BA. Tiež záleží čo v cene ponúka. A tiež si DJ nezapýta za svadbu na dedine rovnako ako za svadbu v hlavnom meste.
Odpovedať
Profilova fotka
super baby, ďakujem aj ja, lebo aj ja sa akurát obzerám po DJ-ovi. ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
je to trošku od kraje u nas v Nitre okolo 260...v Bratislave okolo 330...niektorý berú aj 500..je veľa vybornych dj..takže treba si ich poriadne preverit... :-)
Odpovedať
Ahoj ja som mala po známosti a stál ma 150. Mal tam aj dym, ozvučenie, blikajúce svetielka, moderovanie hostiny... Inak berie 350.
Odpovedať
Ja som platila 250,- komplet so vsetkym, absolutna spokojnost
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 mesiacoch
Profilova fotka
vynikajuci dj je pan Sladecek, s nim sa hostia nenudia a je s nim velmi dobra spolupraca ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
pozrite prosím na môj profil, prípadne stránku - cena veľmi príjemná
Odpovedať
Profilova fotka
My mame DJ v BA za ccr 560..
Odpovedať
Článok sa načítava...
my sme mali strasne dobreho v BA, DJ Joly, vsetci tancovali na stole. neviem presne kolko sme muplatili, ale cca. 350?
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?