Koľko pýtajú kapely?

Ahojte, máme zajednanú kapelu... Pýtajú od nás 500€, sú 4 a urobia nám chodníky, kostol aj sálu... Je to taká normálna cena alebo sa Vám to zdá predražené? Ale viem, že hrajú pekne.
Odpovedať
Profilova fotka
No nato ze urobia chodniky kostol aj salu je to dobra cena, nasa kapela stala 350e a cisto len hrali
Odpovedať
Podla mna je to dobra cena, my sme mali 3 a chceli 400 Eur. Su aj drasie kapely.
Odpovedať
Profilova fotka
Ja si tiež myslím, že normálna cena. My sme mali 4 baby a brali 80 Eur na hodinu, iba na hostine. Ale boli perfektné, všetci sa bavili, nemenila by som :-)
Odpovedať
my budeme mať troch a pýtajú 430 €
Odpovedať
Naši tiež stali 450 E. Boli 4 z dosť ďaleka, takže v tom mali ešte aj na cestu. Závisí kde bude svadba. Niekde aú kapely drahšie poritom kvalita nemusí byť vždy dobrá.
Odpovedať
A boli niektore z tych kapiel fakt dobre a boli ste spokojni? Dali by ste mi vediet ich mena? Nam ponukli hranie ze 600 € a to su len 2...
Odpovedať
U nas berie kazdy 100 eur, a je ich 5, takze 500 eur dokopy
Odpovedať
poslete do IP nejaky link na kapelu?
Odpovedať
Profilova fotka
My mame dvoch a beru od nas 300 aj s cestou..
Odpovedať
my sme platili 450 € a boli na chodníkoch a pred kostolom.... podľa mňa cena normálna....a boli sme maximálne spokojní....:) viem aj o takých čo pýtajú viac
Odpovedať
Profilova fotka
Ak môžem niečo málo k tejto téme... Bolo by dobré vziať do úvahy aj pomer CENY / KVALITY ... nechcem nikoho urážať, ale žiaľ tento fakt ( čo sa hudby týka ) sa v mnohých prípadoch vôbec nezohľadňuje, hádže sa to proste do jedného vreca, čo je dosť smutné. Každý dokáže pochopiť rozdiel medzi profesionálnym kuchárom, ktorý má už len náklady na hrnce a na výbavu X-krát vyššie, než teta suseda, ktorá pečie pre radosť a to ani nehovorím o ostatných veciach súvisiacich s tým...
Odpovedať
Článok sa načítava...
Mala som super kapelu, 5 clenovia zobrali 600 € , ale stalo to za to, predtym som bola na svadbach kde hrali kapely v pocte dvaja, traja, a ono za malo penazi bolo aj malo muziky, na nasej svadbe neboli ziadni unudeni ludia :-) Na kapele sa neoplati setrit, lebo "lacna" kapela , ktoru nemusi nikto poznat Vam moze totalne pokazit celu zabavu . Kto chce mozem poslat kontakt do IP maju stranku a mozte si porovnat.
Odpovedať
Profilova fotka
ja si myslim ze je to normalna cena aspon co viem kolko tak hudby beru ... nam hrali 3ja a zobrali 400 eur... a hrali uzasne ale cenu sme neriesili proste s nam pacili a tak sme ich rezervovali a kolko si zapytali tolko sme im dali ...a popritom sme ratali ze viac zoberu
Odpovedať
Profilova fotka
No my sme vyberali kapelu podla toho ako hraju, uz pred par rokmi som vedela, ze ich chcem raz na svadby, lebo som bola na akciach kde som ich pocula a su perfektni, urobia zabavu ako nikto. Takze ja som ich rovno objednala aj keby bola cena vyssia, ale prijemne ma prekvapilo ked mi povedali ze beru 450Eur + mozno nieco za cestu, ale to nebudu mat daleko.
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
no ja som si včera dohodla kapelku, ktorú pozná asi každý a neverím že sú lacnejší :)
Odpovedať
To je zvlastne, DJoi sa nestitite dat 300 e, a to len pusta CD a je sam, keby kazdy z kapely mal brat po 300 e, tak si spocitajte kolko realne by ste mali platit, a v tom este nie su zapocitane skusky. Takt isto, fotograf, kameraman, bez mihnutia oka 400e....Preco ste k hudbe take nespravodlive?!!!!
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?