Je lepší Dj alebo kapela?

Co myslite? Ja sa stale neviem rozhodnut...najprv som is bola ista, ze budem mat zivu kapelu, ale potom sa zmenilo mesto svadby, tym padom kapela padla, dostalasom moznost na DJ a vo mne to zacalo hlodat, ze aj ten DJ by nebol zly, zas zahra vsetko, aj ked kapela ma svoju atmosferu....co si vy myslite?Aku hudbu ste mali/budete mat? :-)
Odpovedať
@yukiki my to riesime tym, ze pravdepodobne budeme mat aj kapelu aj DJa. Budeme to v podstate striedat. Starsi sa viac zabavia na zivej hudbe a ti mladsi, najma po polnoci budu chciet nieco modernejsie. A najlepsia redova je so zivou hudbou. Takze to riesime takto :-)
Odpovedať
@park a kolko vas to vyjde financne?Ja by som tiez najradsej aj aj ale zas platit aj kapelu aj DJ :-|
Odpovedať
Na hostinu DJ (len ho este zohnat :-)). Na obrad nejake hudobne nastroje.
Odpovedať
@yukiki kapela nam vyjde lacno, pretoze v nej hra bratranec mojho nastavajuceho. DJa sme zatial neriesili, este mame na to cas :) ale som ochotna trosku priplatit, lebo dobru svadbu robi dobra atmosfera, co sa spaja s dobrou hudbou. A chceme vyhoviet kazdemu, aby sa kazdy zabavil.
Odpovedať
Profilova fotka
tak kapela ma svoje čaro..ja to stále hovorím...živa huba..je živa hudba..ale musi byt dobra... :-) tak to je super...zas zas na druhej strane sú šikovný dj..že neviete ani jak a je koniec..svadby...takže mate na vyber viac možnosti.. :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Tak ako pise djsladecek - obe moznosti maju nieco do seba, treba si len spravne vybrat, alebo ako pise park zavolat si oboje. :-) Prave pre tych, ktory by chceli na svadbe mat oboje ponukame nase sluzby.. Sme 6 clenna ziva kapela hrajuca modernu hudbu a o vsetko ostatne sa stara nas spriateleny DJ ;-) Ak by Vas to zaujalo pozrite sa na nas profil alebo na anse oficialne stranky. Link na ne mame v profile ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj som svadobný a portrétny fotograf z Košíc a zo skúsenosti ti môžem povedať, že je to vec preferencií. Zažil som kvalitu i nekvalitu či už na strane DJ alebo kapely a z toho hľadiska by som vyberal čo sa ti viacej páči. Ked budes mat dilemu vo vybere, k tomu este v cene, kvality, ... tak potom sa ani nenazdas a budes vyberat na poslednu chvilu pred svadbou z toho co ostalo.
Odpovedať
Profilova fotka
ziva hudba ma cosi do seba..ale musi byt fakt dobra...tak isto aj dj musi byt profik,ziaden drzy chlapik ktory ti nebude chciet zahrat tvoju oblubenu skladbu alebo sa nebodaj opije :-S
Odpovedať
Dobrý DJ je super vec, ak vie spraviť náladu a má kopec pesničiek. Kapela , musí byť opäť na úrovni, nech ti nekrákajú žiadne falošné veci a musí byť určite viac členná, čo stojí aj viac peňazí. Jedna nevýhodá kapely je tá, že si musia robiť prestávky, lebo nikto nevydrží spievať v kuse toľké hodiny. Tak buď je ticho, čo veľmi ruší zábavu a potom sa ľudia ťažšie dostávajú do : varu ". Alebo ti budú len zas púšťať pesničky aby nebolo trápne ticho. V konečnom dôsledku to máš za jedno.....
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?