Hudba, DJ, svadba Nitra 12.05.2018. Poradite prosim?

Profilova fotka
Ahojte vsetci, Hladam dobreho DJ na nasu svadbu, ktora bude 12.05.2018. Viete mi prosim niekoho odporucit - najlepsie z vlastnej skusenosti. Hladame niekoho, kto nam aj miestnost pekne osvetli, ozvuci a vytvori fajn atmosferu. Taktiež by sme chceli mat rozne hry, s ktorymi by asistovala družicka, takže najlepsie by bolo aby s tým nebol nejaký problem. Ako rodina sa velmi radi bavime a tancujeme, takže rozbehnut zabavu nebude až taký problem :) Pockam na Vase názory a navrhy. Dakujem a prajem pekný den.
Odpovedať
Ahoj, odporucam DJ Fera Kabata, je top v Nitre, preto si aj myslim, ze bude uz obsadeny, ale za opytanie nic nedate :)
Odpovedať
Profilova fotka
Ja odporúčam z vlastnej skúsenosti DJ Čuky, super zábava pre všetky vekové kategórie, až do rána bieleho. Overený aj na našej svadbe a potom hral aj švagrovi na svadbe. S termínmi neviem ako je na tom, skús pozrieť na jeho stránke.
Odpovedať
Profilova fotka
Dobry deň prajem, ak ste si ešte nenašli DJa, môžem vám ponúknuť moje služby, váš termín mám zatiaľ volný. Viem vám zabezpečiť všetko, čo ste písali v príspevku (nasvietenie sály, svadobné hry, súťaže a pod.). Info o mne ako aj recenzie nájdete v mojom profile aj na mojej stránke. V prípade záujmu ma môžete kontaktovať správou, emailom alebo telefonicky. Prajem pekný deň :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Dobrý deň, ja sa zaoberám prácou DJ-ja + starejšieho v jednej osobe (DJ Pavol Ďuran) a v rámci náplne mojej práce je robiť nie len "púšťača hudby", ale v prvom rade moderátora a zabávača. V mojom profile, ako aj na internetovej stránke nájdete všetky potrebné informácie, taktiež aj fotogalériu, či rôzne ukážky priamo zo svadieb...
Odpovedať
Profilova fotka
Dobrý večer. Termín mám voľný.Skúste si pozrieť môj profil.
Odpovedať
Profilova fotka
Dobrý deň,tá najlepšia zábava pre všetky vekové kategórie na správnom mieste,viac o mne tu alebo na web stránke :-) ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
Dobry vecer, termin je volny - nevahajte ma kontaktovat. Dakujem
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?