Hľadáme DJ v SNV a okolí

Nevesty a zenichovia, viete prosím poradit nejakeho dobreho DJ na svadbu v oktobri, z okolia Spisska Nova Ves, Levoca. Chceli sme DJ Tom, ale je uz obsadeny. Niekto za rozumnu cenu?
Odpovedať
@nevesta194 Neviem, čo považujete za rozumnú cenu, ale skúste sa informovať u Peter@Patrik Music Team - nájdete ich tu medzi profesionálmi. Sú z PO, ale hrajú po celom východe SR. Skvelá komunikácia pred svadbou, zábava na svadbe, moderovanie, nasvietenie. Mali sme ich na našej svadbe a boli úžasní :)
Odpovedať
Profilova fotka
www.dj-svadby.sk / 0940 888 333 / benny@dj-svadby.sk / pôsobnosť - celé Slovensko. Som tu pre vás ako svadobný DJ na vašu svadbu aj v roku 2024. Vo váš svadobný deň vám zabezpečím moderovanie svadby, organizované koordinovanie priebehu, vytvorenie Playlistu z vášho Wishlistu, osvetlenie, ozvučenie parketu (aj sobáš vonku). Som spoľahlivý, zodpovedný a overený DJ. Zabaví sa nielen nevesta a ženích, ale aj družičky, družbovia, rodičia, svokrovci, skrátka - všetci hostia. Zaručujem kvalitu hudobnej produkcie. Overili si to už stovky snúbeneckých párov.
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
Profilova fotka
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?