Hľadám kapelu na svadbu v okrese Komárno, Nové Zámky

Profilova fotka
Ahojte baby nepoznate nejaku dobru kapelu na svadbu ? najlepsie okolie komarno a nove zamky......a ktora hra aj madarske aj slovenske pesnicky...... :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@denisa151 Ak nezoženiete kapelu, ako dj mam v repertoari aj slovenské aj madarské skladby... info ip.
Odpovedať
Profilova fotka
@denisa151 MALÁ kapelka s MEGA repertoárom starých aj nových hitov, ktoré pobláznia každú generáciu .... ;-) Dôverujte nám- a my zreálnime Vašu predstavu o "skutočnej zábave " na svadbe /párty / oslave priamo vo " Vašej sále " ... x-) POZN.: slovensko-maďarskú hudobnú produkciu robíme často jazdíme na Západ SK Skúste pozrieť náš profil, prípadne webku.
Odpovedať
Profilova fotka
Hráme maďarské aj slovenské a všetko na živo
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 rokoch
@akcentlive 10.septembra 2016 sme mali svadbu a hrala nám kapela akcentlive(melodic-trio) a hrali výborne zahrali všetko čo sme si zaželali a krásne spievajú aj mladá pani Martinka tiež má veľmi pekný hlas.A okrem toho sú to milý a príjemný ľudia.My sme boli nadmerne spokojný aj naši hostia ich stále spomínajú!Keď sa ma niekto opíta na hudobníkov akých sme mali radosťou ich odporúčim.
Odpovedať
Profilova fotka
Dobrý deň, ak máte chuť si oživiť svoju svadbu o ľudovú pieseň v slovenčine i maďarčine tak sme Vám k dispozícii. Len ako som pozeral Váš profil tak máte tam starý dátum Vašej svadby. Kedy to máte? my vypĺňame prestávky do spevu v kombinácii Husle, Harmonika, Basa. Môžeme Vám hrať už počas gratulácie, poprípade odobierky nevesty až do rána na preskačku s DJom... ďakujeme
Odpovedať
Profilova fotka
@denisa151 Živá hudba na Vaše spoločenské akcie - CIMBALOVKA Diamond Band - Cimbalovka Kvalitná hudba na firemné akcie, rodinné oslavy, svadby a plesy. Organizovanie kultúrnych podujatí. Naštívte si našu stranku na Moja svadba.sk - DIAMOND BAND Tešíme sa na spoluprácu, Váš Diamond Band.
Odpovedať
Profilova fotka
Dobrý deň, hrám v kapele Wooders, náš repertoár sú moderné hity posledných 50 rokov, sme mladí chalani do 25, pre viac info správa alebo pozrite náš profil a web :)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?