Dj Toudy z Košíc

nevesticky, mali ste niektora na svadbe tohto DJ ?? respektive zazil niekto tohto dj ako host na svadbe ?? kazdy nazor mi pomoze. Dakujem :))
Odpovedať
Skus si pozriet nas... Profesionálna DJ produkcia, ozvučenie, osvetlenie. . . všetko s profesionálnou aparatúrou a osvetlením. . . od malej párty až po veľkú akciu. . . Pozor Akcia .. Osvetlenie saly .. Zdarma..
Odpovedať
Profilova fotka
@kikiballa Dobry vecer, tohto dj-a nepoznam sice, ale mozem aspon ponuknut svoje sluzby. Samozrejme vsetko na profesionalnej urovni. Kvalitna technika, zvuk, svetla, efekty atd. Prisposobenie sa Vasim poziadavkam a predstavam. Viac info v profile alebo kludne volajte v pripade akychkolvek otazok. S pozdravom Marian Kovac DjMajk
Odpovedať
Profilova fotka
S DJ Toudym sme spolupracovali na akciách pozvaní ako DJ a kapela - hudobná produkcia spolu. takisto sme boli na jeho akciách, kde pracoval sám.Je to profesionálny DJ, ktorý vie ako udržať hostí na parkete a vytvoriť skvelú zábavu. V podstate sme si ako hudobná produkcia, konkurenciou.... ale vieme odceniť a takisto je velmi fajn ak dve pozvané zložky na jednej akcii, si robia svoju prácu, nič si nedokazujú a nepredbiehajú sa na podiu "kto je lepší ". Nám sa to práve s týmto človekom podarilo....Jednoducho odporúčame práve jeho :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
Diskusia pokračuje po 10 mesiacoch
Dj Toudy bol mozno v minulosti profesional, ale dnesnym dnom je to obycajny podvodnik, ktory nam hodinu pred obradom napisal na FB (!!!) ze proste nepride! ani sme si to vobec neprecitali, lebo cuduj sa svete nesedime v svadobny den na facebooku a necakame co napise pan dj. ruky prec od neho a ani euro mu nedajte, lebo tak ako my uz nikdy neuvidite ani jeho ani zalohu.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?