DJ a starejší na slovensko-talianskú svadbu. Nepoznáte niekoho ?

Profilova fotka
holky pls poradte, nepozante niekto starejsieho,ktory by wedel po taliansky??alebo ako ste to riesilihoky,ktore ste mali slowensko-taliansku swadbu?? prekladatel by podla mna wedel pokazit dojem tym,ze by bol taky "suchy".. hladala som,ale wacsina (ked uz preklada) howori len po anglicky,pripadne nemecky..
Odpovedať
:-) To je asi strasne tazke najst na slovensku spojenie DJ , starejsi + hovoriaci po taliansky.Taky clovek asi nezije na Slovensku ale podstatne viac si zaraba v Italy.Zda sa mi ze Marcy_it pisala,ze si berie Taliana a objednala si dj+starejsieho v jednej osobe.Neviem,ci ovlada aj taliancinu. :-) ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
zui, s marcy som pisala,ale oni to riesia kamaratom.. :-p *ja by som jedneho takeho trhleho mala..ibaze newiem ani slowo po slowensky :-D
Odpovedať
dashenka - on newie slovo po slovensky ? ak je to tak,tak mozes skusit slovenskeho dj+starejsieho a Tvoj trhly taliansky tlmocnik bude mat dopredu texty slovenskeho starejsieho a hadam sa k nim priblizi. :-)
Odpovedať
Profilova fotka
uz aj nad tym som rozmyslala :-D *skusim s nim "hodit rec",ked pojdem to it* mam sice este jedneho kamarata,ale on nie je moc rad stredobodom pozornosti :-( *
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?