Aký máte hudobný výber na svadobnej hostine ?

Profilova fotka
Zacali sme hladat DJ na svatbu, ale narazili sme na problem, ze nevieme, ake otazky a poziadavky mame dat DJ-ovi. Ja by som chcela, aby DJ mal siroky repertoar a vedel vytvorit zabavu aj pre starsich, aj pre mladsich. Ale zaroven mam svoj vkus a nechcem, aby pustal ludovky alebo odrhovacky. Mne osobne sa paci napr. romska hudba (Kmetoband) alebo hudba 80.-tych rokov (oldies), ale aj sucasna moderna hudba. Nemam vsak vyhraneny vkus. Mate aj vy nejake specialne poziadavky na DJ? Ake pesnicky/ skupiny preferujete? Alebo to nechavate uplne na DJ?
Odpovedať
No urcite z kazdeho rozka troska...nech si kazdý najde to svoje ;-) :-)
Odpovedať
vyborne, viete co chcete, snad spravte aj minizoznam skladieb alebo interperetov, ktorych absolutne neznasate. dolezita je skladba na prvy mladomanzelsky tanec, takisto napr. hudba pocas jedenia dj ma urcite skusenosti s hranim na svadbe, vie zhruba co ma vacsina ludi rada a bude pustat hudbu, na ktoru sa ludia budu bavit, tiez je dobre poznat vkus pozvanych hosti.... napr. je tam niekto, kto si rad zaspieva ludovky...? atd pre mladych je dobre mat v zasobe najnovsie hity opytat sa ho na moznost karaoke (?) :-) , svetelne efekty, ... my davame nasmu dj priebeh oslavy, aby vedel, v ktory cas sa priblizne co bude konat a tomu prisposobil mix skladieb ... hm, neviem narychlo, co by som ti este poradila :-)
Odpovedať
Profilova fotka
..tiez je podla mna super myslienka vopred zozbierat tipy od hosti - skus ty alebo daka kamka vypytat od kazdeho 3 naj pesnicky, ktore sa mu pacia a rad by ich pocul vo svadobny den.. a potom to podsun DJovi. Tymto ulahodis a potesis kazdeho ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
ja si myslim ze dobry DJ pochopi tvoj vkus alebo styl. Ja som tiez nevedela co sa ho spytat ale ked sa spytal na prvy svadobny tanec a ja som povedala Metallica tak chvilu zneistel :-D ale potom pochopil akym smerom sa bude hudba uberat. Urcite tam nebude pustat tvrdy rock ale stare rockove balady budu na mieste. Este sme sa dohodli ze mu mailom poslem zopar typov co urcite nechceme a co by sme naopak urcite chceli ;-)
Odpovedať
gangulienka: moj dj je kamarat ale myslim si ze kazdy cudzi Dj by mal vyhoviet tvojim poziadavkam. Mal by mat uplne samozrejme siroky repertoar uz len z toho dovodu ze na skoro kazdej svadbe je uplne zmiesana vekova kategoria hosti takze aby kazdemu vyhovel. No a my sme si este okrem tych jeho "klasickych svadobnych piesni" zostavili aj zoznam takych ktore tam urcite chceme mat vyslovene na nasu poziadavku. To su tie nase srdcovky - poznas to :-)
Odpovedať
:-) tEN MOJ MI POSLAL DOPREDU SVADOBNY SCENAR a tam mal aj kolonku - skladby na zelanie,kde sme si dopisali svoje.Tiez sa zaujimal konkretne o nasu zalubu v skupinach Kmetoband,Senzus,80-roky,Funky hudba a pod.Vyskrtli sme to,co sme tam nechceli mat a kedze robil vystupenia aj pocas prestavok,tak to malo spad.Vybrali sme si aj vlastne skladby na prestavky a pocas jedla.Ale chceli sme kazde kolo zacat aspon jednou ludovkou ,co sa nam uplne osvedcilo.Ak chces kontakt-poslem Ti do IP.cau. ;-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?