Aké máte skúsenosti s DJ PT Sound?

Ahojte žienky, chcem sa opýtať, aké máte skúsenosti s DJ-om PT Sound? Bude nám robiť zábavu na svadbe, tak by som rada získala nejaké referencie od vás :-) Ďakujem ;-)
Odpovedať
@zu_zie Ahoj, bola som na akcii a uplne super, hudbu strieda tak ze zabavi kazdeho myslim. Zahra aj na prianie :-) A do toho nas ucil taky tancek,fest sranda. Bola to sice ina spolocenska akcia,ale zname co ho mali na svadbe len chvalili. A inak,okrem hudby krasne nasvieti salu a ma aj ten stroj co robi paru, ak ho budete chciet (my sme chceli) :-D
Odpovedať
@snubenicapaulinka Dakujem za referenciu :-) Tak to sa velmi tesim. Aj pristupom nas oslovil a teraz ked pises same chvaly, tak som este kludnejsia ;-) My by sme sice paru chceli, ale nemozeme, pretoze v restauracii, kde bude hostina a oslava, maju dost citlive poziarne hlasice napojene na hasicov, tak taku sou uz zase nepotrebujeme :-D
Odpovedať
@zu_zie Nám hrá svadbičku o 22 dní. Z osobného stretnutia máme skvelý dojem, pretože je ochotný inšpirovať sa naším playlistom a nenárokoval si ako niektorí presný čas ukončenia, presne stanovené prestávky a podobne. Tak sa tešíme, potom napíšem ako sme boli spokojní.
Odpovedať
Ešte sme našu svadbičku zo soboty nedospali takže som referencie nepísala ale tu musím. Dj Timo PT Sound je úžasný človek, ktorý hral pre nás, ktorý rozumie tomu čo robí, ktorý nám krásne nasvietil sálu a bavil ľudí. Môj muž vraví že Dj par excellence a má pravdu. Dj-a a fotografa sme nemohli vybrať lepšie. Chváliť už nejdem lebo mi už ani neuveríte ale my sme s ním boli veľmi spokojní. Timo si super. Nech sa ti darí aj naďalej.
Odpovedať
@tilansia ďakujem krásne. Už sa nevieme dočkať :-)
Odpovedať
Dj PT Sound je vyborny. Je s nim dobra a rychla komunikacia. Velmi nas milo prekvapilo osvetlenie na vysokej urovni, kvalitny zvuk, dobry vyber pesniciek (domace i svetove hity, ludove i moderne). Tanecne kola v porovnani s inymi Djmi dlhe, ludia sa do sytosti vytancuju. Co je hlavne Dj PT Sound nemlci, s hostami komunikuje, ponuka rozne sutaze ci kviz. Velmi nam dobre padlo, ze mal aj mikrofon na dialku, vsetci tak vsetko potrebne poculi. Dj za nami celu noc chodil a komunikoval s nami. Vyborny je aj parovy stroj ci videoprojekcia. Vrelo odporucam.
Odpovedať
@livuska88 ďakujem 😊 veľmi mi to pomohlo
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 11 mesiacoch
Nám hral na svadbe, super zábava všetci sa bavili, zahral aj na želanie družičiek :) kamarátsky prístu....no proste všetko super nemáme čo vytknúť vrelo odporúčam :D
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
@michal78 v jednom sa s tebou zhodujem. Každému vyhovuje niečo ine a tym pádom je každý spokojný s inými službami. Preto su tu rôzne názory a komentáre. A teraz si ty vyjadril ten svoj. Takze treba byt asi len trosku tolerantný a dopustiť ze aj iný vie poskytnúť dobre služby. Držím ti palce
Odpovedať
Profilova fotka
Netreba verit vsetkym recenziam ja pouzivam 50 m kabel na mikrofon je to retro baby na to letia
Odpovedať
Profilova fotka
@michal78 Pozeram, ze tu vznikla diskusia. Ja myslim ze baby len poukazali laicky na to, co sa im pacilo, netreba za to na nich utocit :-) A neviem ci sa pozname osobne, asi nie. Ale ked uz si spomenul zvuk, tak momentalne pouzivam konzolu denon mc 6000mk2 co povazujem za velmi dobry zvuk. Ako svadobnemu DJ mi to vyhovuje. Drzim palce na akciach :-) a dakujem aj nevestam, ktore ste mi tu napisali referenciu. Kazda svadba bola jedinecna a rad na ne spominam :-)
Odpovedať
Článok sa načítava...
@michal78 "Povedzme si pravdu, tato stranka je len o reklame..." Kedze DJ PT Sound je profesionál, tak je asi normálne a logické, že mu ľudia píšu referencie. Nesmej sa, keď píšeme, čo sa nám v jeho prevedení na akcii páčilo. Mikrofóny, parostroj... jasné, že sa používajú už dlho,kto sa tým ale zaoberá? Je to normálna a žiadaná súčasť výbavy a popri s kvalitnej profesionálnej technike v podstate len "čerešničkou" na torte. Či? :-) My sme na akcii boli,tak vieme. Ty si nebol a hejtuješ. Pozitívnych ohlasov na tohto DJa je mnoho, takže, povedzme si pravdu, jedinou negatívnou referenciou si ty, čo si DJa PT Sound v živote nepočul hrať.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 9 mesiacoch
Ahojte😉 Mne tento link tiež pomohol (hlavne z oblasti profesionálnej) vytvoriť si názor potrebný keď niekoho chcete osloviť ako DJ na svoju svadbu (aj keď na Timoteja ako dobrého človeka som mala pozitívne ohlasy z viacerych strán- Zilina je malé mesto 🙂 - a toto u nás zavážilo najviac). Aj vam ostatným, ktoré hľadáte prajem, aby ste si našli DJ na svadbu, ktorý bude hodnotovo vysoko - predovšetkým ako človek.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?